Dolar 32,3666
%0.15
Euro 34,9429
%-0.35
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,12
%0.45

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
LÖSEV 'İyilik Tırı' İzmir'de

LÖSEV 'İyilik Tırı' İzmir'de

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından oluşturulan 'İyilik Tırı' kanserli çocuk ve yetişkin hastalara yardım dağıtmak için İzmir Alsancak İskelesi'ne geldi.

  • Ege Postası
  • 18.09.2018 - 16:57

LÖSEV'in İyilik Tırı, bağışlanan kuru gıda, giysi, kırtasiye, oyuncak gibi ayni yardımları İzmir Alsancak İskelesi'nde kanserli çocuk ve yetişkin hastalara iletti. İyilik Tırı aracılığıyla, oyuncak ve bisikletlere kavuşan çocukların yüzlerindeki gülümseme hiç eksik olmadı.

Ankara'dan yola çıkan İyilikler Tırı sırasıyla Uşak, Afyon, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla illerini ziyaret ediyor. Gün boyunca açık kalacak olan tır, Alsancak'tan sonra Kemalpaşa'ya yola çıkacak. İzmir'deki lösemili ve diğer tanılı kanser hastalara ayni yardımları ilettiklerini belirten İzmir İrtibat Ofisi Sosyal Hizmetler Birimi sorumlusu Begüm Yalçınkaya (25), "Kırmızı et, kurban bağışları, kuru gıda, erzak, kıyafet, kırtasiye, oyuncak ve ayakkabı gibi her türlü yardımlarımızı bize kayıtlı olan ailelerimize iletiyoruz. Çok güzel tepkiler alıyoruz. Hastalarımız, yalnız olmadığını hissediyorlar, bu hastalığı atlatan kişilerin olduğunu görmek onlara umut oluyor. Bağışçılarımıza da teşekkürlerimizi iletiyoruz. Yılın her döneminde bağışçılarımız, ikamet ettikleri bölgedeki LÖSEV merkezlerine giderek ya da kargo yoluyla ayni bağışlarını yapabilirler" dedi.

LÖSEV üyesi olan çocuklara bisiklet dağıtıldı. Bisiklete binen çocukların sevinci dikkat çekti. (DHA)


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.