Dolar 32,5136
%0.12
Euro 34,7226
%-0.03
Altın 2.500,950
%0.66
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Listeye giremeyen Güldoğan'dan Nasır ve Doğan yorumu

Listeye giremeyen Güldoğan'dan Nasır ve Doğan yorumu

Anadolu Birliği Başkanı Veysel Güldoğan, AK Parti listelerinde bu kez de yer bulamadı. Aday gösterilmediği için tekrar başkanlık görevine dönen Güldoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu kökenli seçmenleri temsilen Necip Nasır ve Bilal Doğan’ın seçilebilir noktada aday gösterilmesi nedeniyle mutlu olduklarını söyledi. Veysel Güldoğan, “Bu kez daha önlerde bir yer bekliyorduk, bu kez olmadı. Ancak bu durum partimize olan aidiyetimizi dindirmez.  Necip Nasır’ın ve Bilal Doğan’ın seçilebilir noktada olması sevindirici. Bu anlamda mutluyuz” dedi. Aday olamayınca başkanlığa geri döndü

  • Ege Postası
  • 22.05.2018 - 15:26

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- 1 Kasım seçimlerinde 10’uncu sıradan Milletvekili adayı olan 24 Haziran seçimleri için yeniden aday adayı olarak yola çıkan ancak açıklanan listede kendisine yer bulamayan AK Parti’den Anadolu Birliği Genel Başkanı Veysel Güldoğan, kendisi aday gösterilmese de birinci bölgede Bilal Doğan ikinci bölgede de Necip Nasır’ın seçilebilir noktada aday gösterilmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

NECİP NASIR VE BİLAL DOĞAN’IN OLMASI SEVİNDİRİCİ, BU ANLAMDA MUTLUYUZ

Anadolu Birliği Genel Başkanlığı’na geri dönen Veysel Güldoğan, “Biz Doğu ve Güneydoğulu seçmene temsil noktasında onlara temsil edecek şekilde birilerine yer verilmesini savunduk. İzmir’de onları temsil edecek noktada olan kendimi görüyorum. Ancak bu noktada sayın Necip Nasır’ın ve Bilal Doğan’ın seçilebilir noktada olması sevindirici. Bu anlamda mutluyuz” değerlendirmesini yaptı.

BİRLİK BAŞKANI OLARAK DEVAM EDECEĞİZ

Anadolu Birliği Yönetim Kurulu’nda aldıkları karar gereği aday gösterilmesi durumunda görevinden istifa etmesi şeklinde karar aldıklarını bu beklentilerinin gerçekleşmemesi nedeniyle tekrar Başkanlık görevine döndüğünü belirten Anadolu Birliği Genel Başkanı Veysel Güldoğan, “Yönetim kurulundan aldığımız kararla aday listesinde olursak istifa edecektik. Bu gerçekleşmediği için başkan olarak devam edeceğiz” dedi.

SİZ ZATEN ÇALIŞIYORSANIZ ZATEN GÜNÜN BİRİNDE GÖREV VERİLECEKTİR

Her iki bölgeden en az 5 milletvekili çıkaracaklarını kaydeden Anadolu Birliği Genel Başkanı Veysel Güldoğan, “Biz aday olmasak da çalışacağız demiştik. Nitekim listeler açıklanır açıklanmaz hemen il başkanlığımıza koştuk. Listede olan arkadaşlarımızı tebrik ettik. Sahada onlarla beraber çalışacağız. 7 Haziran’da aday adayıydık, 1 Kasım’da aday olduk 10’uncu sırada idik. Bu kez daha önlerde bir yer bekliyorduk, bu kez olmadı. Ancak bu durum partimize olan aidiyetimizi dindirmez. Aynı zamanda Anadolu Birliği üyesi Necip Nasır, Bilal Doğan listelerde üst sırada. Bu da bizi mutlu etti. Sonuçta hepimizin ortak paydası ve hedefi partimizin yeniden iktidar olması ve sonuna kadar  desteklediğimiz Cumhurbaşkanının göreve gelmesi. Siz zaten çalışıyorsanız günün birinde istediğiniz görev verilecektir” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.