Dolar 32,2826
%-0.09
Euro 34,9493
%0.48
Altın 2.411,640
%0.19
Bist-100 10.166,00
%1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Liseli Ömer'in feci ölümü

Liseli Ömer'in feci ölümü

İzmir'in Konak İlçesi'nde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle arkadaşlarıyla eğlendikten sonra, anneannesi Münire Uncu ve dedesi Coşkun Uncu ile yaşadığı eve dönerken, yolun karşısına geçmeye çalışan 16 yaşındaki Ömer Çağrı Gök, alkollü sürücünün kurbanı oldu. Alkollü sürücü çarptı

  • Ege Postası
  • 19.05.2016 - 08:50

Kaza, bugün saat 02.00 sıralarında Güzelyalı Mahallesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda meydana geldi. Balçova'dan Konak yönüne giden plaka ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen, dedesi ve anne annesinin yanında kalan 10'uncu sınıf öğrencisi Ömer Çağrı Gök'e çarptı.

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu

Kazada çarpmanın etkisiyle metrelerce ileriye sürüklenen Gök ağır yaralanırken, sürücü otomobili ile hızla uzaklaştı. Kazayı gören çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Gök'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Gök'ün ölüm haberini alarak kaza yerine gelen birlikte yaşadığı dedesi ve anneannesi sinir krizi geçirdi. Ömer Çağrı Gök'ün cesedi savcının incelemesi ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Görgü tanıklarının ifadesine başvuran ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis otomobil ve sürücüyü belirlemek için çalışma başlattı.

ÇARPIP KAÇAN SÜRÜCÜ ALKOLLÜ ÇIKTI
Talihsiz gence çarpıp kaçan, Gaziemir'deki bir reklam ajansında çalışan 26 yaşındaki C.K., yönetimindeki 35 V 9911 plakalı otomobille Gaziemir Sevgi Mahallesi'nde Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından kovalamaca sonucu durdurulup, gözaltına alındı. Yapılan kontrolde C.K.'nın 0.75 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. C.K.'nın alkollü olduğu için kaza yerinde durmayıp, kaçtığını söylediği belirtildi. C.K.'nın, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Sürücü C.K.

AİLESİ VE SEVENLERİ ÜZÜNTÜYE BOĞULDU
Alsancak Nevvar - Salih İşgören Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 10'uncu sınıf öğrencisi Ömer Çağrı Gök'ün, annesi Senem ve taksi şoförü babası Emre Gök'ün bir süredir ayrı yaşadığı, liseli genç ile 10 yaşındaki kardeşi Arda Gök'ün de anneanne ve dedelerinin evinde kaldıkları öğrenildi. Kaza haberini alan liseli gencin ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Ölen gencin ailesi, çevredeki bazı görgü tanıklarının iki otomobili yarışırken gördüklerini söylediğini belirtirken, polis yetkilileri henüz böyle bir tespitin yapılamadığını kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.