Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Lisede öldürülen müdürün adı okulda yaşayacak

Lisede öldürülen müdürün adı okulda yaşayacak

İzmir'in Ödemiş ilçesinde görev yaptığı lisede öğrenciler İ.P. (16) ve U.Y. (16) tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülen müdür Ayhan Kökmen'in adı, ilçedeki bir okula verilecek.Öke şahrah saldırının ardından okul, ilçe kaymakamlığı tarafından bugün ve yarın tatil edildi. Okulunda yas... Eğitim iki gün tatil edildi

  • Ege Postası
  • 18.12.2017 - 13:19

Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ayhan Kökmen, geçen hafta cuma günü okuldaki odasında 11'inci sınıf öğrencileri İ.P. ve U.Y. tarafından pompalı tüfekle vurularak yaşamını yitirdi. Cinayetin ardından İ.P. ve U.Y. ile babası B.Y. tutuklandı. 

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü, sosyal medyadan yaptığı duyuruda, Müdür Ayhan Kökmen'in adının bir okulda yaşatılacağını açıkladı. Kökmen'in adının Ödemiş'teki bir okula verileceği ancak okulun daha sonra belirleneceği bildirildi.

OKUL TATİL EDİLDİ

Öte yandan, Ödemiş Kaymakçı Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ayhan Kökmen'in iki öğrenci tarafından makamında silahlı saldırıya uğrayarak ölmesinin öğrenci ile öğretmenlere yaşattığı travma nedeniyle Ödemiş Kaymakamlığının aldığı kararla eğitime 2 gün ara verildi. 

Okulda çarşamba günü yeniden eğitim-öğretime başlanacağı bildirildi.

Öte yandan saldırıyı protesto etmek için sendikalar ile okulun öğrenci ve öğretmenleri bugün yürüyüş gerçekleştirecek. (DHA-AA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.