Dolar 32,3292
%0.24
Euro 35,0582
%-0.18
Altın 2.295,320
%0.78
Bist-100 9,01
%2.35

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Likya sağlık turizminde iddialı

Likya sağlık turizminde iddialı

Sektörde 18’inci yılını dolduran Özel Likya Polikliniği, deneyimli ve uzman kadrosuyla estetik, güzellik ve plastik cerrahi hizmetlerinin yanı sıra başta erkekler olmak üzere kadınlarda da sıkça görülen saç dökülmesi ve seyrelmesi sorunlarına da PRP yöntemiyle çözüm buluyor. Her estetik talep profesyonel ellere emanet

  • Ege Postası
  • 20.12.2017 - 13:42

EGEPOSTASI-Saç ekiminden, estetik cerrahi, fizik ve diş tedavisine kadar sağlık ve estetiği ilgilendiren her alanda müşterilerine deneyimli ve uzman ekibiyle yüksek kalitede hizmet veren ve çözüm önerileri sunan Özel Likya Polikliniği, İzmir ve Ege Bölgesi ile Türkiye’nin her yanından gelen taleplerin yanı sıra yurtdışından gelen hastalarına da ulaşım-karşılama-konaklama ve yemek hizmetlerinin de bulunduğu paket hizmet de veriyor.

YURTDIŞINDAN GELEN HASTALARA KARŞILAMADAN KONAKLAMAYA PAKET HİZMET

Müşterilerinin sorun ve taleplerine en iyi ve kaliteli hizmet vermek için yola çıktıklarını ve kaliteli hizmetin karşılığı olarak yurtdışından da çok sayıda hastayı kabul etmeye başladıklarını belirten Özel Likya Polikliniği yetkilileri, “Likya ekibi olarak hedefimiz uzman kadromuzla yüksek kalitede hizmet ve memnuniyet yaratmak. Elde ettiğimiz başarılı sonuçların karşılığında dünyanın birçok ülkesinden de hasta kabul ediyoruz. Sağlık turizminin başkenti olmaya aday olan İzmir’de sağlık turizminin öncü kurumlarından biri haline gelmek bizi gururlandırıyor” şeklinde konuştu.

SAĞLIK TURİZMİYLE İZMİRİMİZE VE ÜLKEMİZE DE KATKI SAĞLIYORUZ

Özel Likya Poliklinik yetkilileri, yurtdışından kabul ettikleri hastaların ulaşım, karşılama, konaklama ve yemek ihtiyaçlarını da organize ettiklerini dile getirerek, “Yurtdışından gelen hastalarımızı havalimanında karşılayıp polikliniğimizde istenen işlemi gerçekleştirdikten sonra evlerine mutlu ve memnun bir biçimde gönderiyoruz.  Müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerimiz sağlık turizmine  ve İzmirimizin tanıtımına da büyük katkı sağlıyor. Likya ekibi olarak hastalarımıza, İzmirimize ve ülkemize sağlık turizmi alanında da katkı sağladığımız için biz de mutluyuz” dedi.

PRP İLE ELDE ETTİĞİMİZ SONUÇLAR YÜZ GÜLDÜRÜCÜ

Kliniklerinde son yılların gözde tedavi yöntemlerinden biri olan PRP (Platelet Rich Plazma) adlı yöntemle cilt ve saç tedavilerini de gerçekleştirdiklerini belirten klinik yetkilileri, PRP yöntemiyle elde edilen başarı sonuçların yüz güldürücü olduğunu ve bu tedavi yöntemine de yoğun bir talep olduğunu dile getirdi.

PRP YÖNTEMİYLE SAÇ VE CİLT YENİLENMESİ YÖNTEMİ DE UYGULANIYOR

Klinik yetkilileri, PRP yöntemiyle ilgili şu bilgileri verdi: “PRY pıhtı hücrelerinden elde edilen zengin kan demek.PRP Tedavisinde kişinin kendi kanından elde edilen pıhtı hücreleri ve büyüme faktörlerinden kişiye özel bir serum hazırlıyor ve kişiye özel bu serumu cilt ve saçı yenilemekte kullanıyoruz. PRP yöntemiyle elde ettiğimiz serum, cilt altına ve saç derisi altına enjekte edildiğinde cildin ve saçın canlanmasını, yenilenmesini sağlar. Özellikle saçlarında seyrelme ve incelme olan erkek tipi saç dökülmesi (androjenik alopesi) olan kadın ve erkek hastalarda sonuçlar gözle görülür şekilde tatmin edici. Kliniğimizin uzman doktor ve hemşire kadrosu, hasta danışanlarımızın sorunlarını ve taleplerinin tespitinin ardından en doğru çözüm yöntemini sunuyor ve en iyi sonucun alınacağı tedavi yöntemlerini hastalarımıza sunuyor.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.