Dolar 32,5948
%0.37
Euro 34,8108
%0.23
Altın 2.494,820
%0.42
Bist-100 9.457,00
%-0.71

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Lekeli ciltlere veda zamanı geldi çattı

Lekeli ciltlere veda zamanı geldi çattı

Leke ve çatlaklar ciddi ölçüde insanları rahatsız etmektedir. Ciltte oluşan leke ve çatlakların binlerce farklı nedeni olabilmektedir.

  • Ege Postası
  • 27.10.2020 - 09:49

Her türlü durumda da meydana gelmiş olan leke ve çatlaklar insanlarda rahatsız hissetmeye neden olmaktadır. Çatlaklar vücutta genel olarak hızlı kilo alıp verme durumlarında meydana gelmektedir. Çatlaklardan kurtulmak için çeşitli krem kürleri ve cilt bakım ürünleri kullanılmaktadır. Ancak leke ve çatlak gidermede en etkili ve yeni yöntemlerden birisi olan fraksiyonel lazer tedavisi en kalıcı etkiyi sunmaktadır.

Lekelere Karşı Lazer ile Kalıcı Çözüm Elde Edilir Mi

Lekelere karşı lazer tedavisi uygulamaları lekelerin önemli ölçüde ve kalıcı olarak temizlenmesini sağlar. Akne, sivilce, güneş yanığı, yanlış cilt bakımı ve yaşlılık ile oluşan lekelerin temel nedeni cilde renk veren melanin isimli pigmentten kaynaklanmaktadır. Melanin yoğunluğunun farklılığından kaynaklanan lekeler özgüven eksikliğine kadar birçok önemli soruna neden olmaktadır.

Leke tedavisinde kullanılan tek bir yöntem bulunmaz. Sonuç leke olsa da her lekenin nedeni farklıdır. Bu nedenle lekeye neden olan soruna yönelik tedavi uygulanmalıdır. Leke tedavisi Elazığ kliniği bu konuda leke sorunlarından şikayetçi olanlara en etkili tedavi yöntemini önermekte ve uygulamalarını yapmaktadır. Lazer ile leke tedavisi sayesinde lekelerde elde edilen düzelme etkisi diğer yöntemlere göre daha kalıcıdır. Her türlü leke tedavisinden sonra kişilerin doktorun vereceği tavsiyelere uyması elde edilen sonuçların kalıcı olmasından büyük bir etki göstermektedir. Leke tedavi süreçlerinde mevcut risklerden en önemli ikisi güneş ve temizliktir. Leke tedavisinin etkin olabilmesi için güneşe karşı koruma sağlanırken temizliğe de normalde olduğundan daha fazla dikkat etmek gerekir.

Çatlaklardan Kurtulmak İçin En Etkili ve Sağlıklı Yöntem Nedir

Çatlakların en önemli nedenleri arasında hızlı kilo alıp vermek gelmektedir. Oluşan çatlakların ise birkaç egzersiz ve kremle kolayca giderilmesi mümkün değildir. Ciddi ve planlı bir tedavi süreci gerektirmektedir. Çatlak tedavisi Elazığ kliniğinde çatlaklara karşı etkili olan ve kalıcı etki gösteren Lazer tedavisi uygulanmaktadır. Lazer tedavisi uygulamasında deri altındaki katmanlara hafif zarar verilerek vücudun o bölgede sorun olduğunu hissetmesi ve onarıcı işlem başlatması beklenir. Hasar kontrollü ve bilinçli bir hasar olduğu için korkuya neden olacak bir durum söz konusu değildir.

Dr. Dilara Turgut klinik tedaviler uyguladığı ofisinde çatlak ve leke sorunu yaşayan kişilere en etkili tedavileri uygulayarak cildin daha parlak ve sıkı görülmesini sağlayan çözümler sunmaktadır. Klinik ortamlarda steril şartlarda gerçekleştirilen uygulamalar herhangi bir komplikasyona neden olmayacak şekilde yapılmaktadır. Çatlak ve lekelerden muzdarip olan erkek ve kadın tüm bireyler için fraksiyonel lazer tedavisi klinik şartlarda uygulandığında komplikasyon oluşturmadan kalıcı etki oluşturmaktadır. Lazer tedavisi sonrası oluşabilen hafif kızarıklıklar ve hafif ağrı komplikasyon olarak değerlendirilmez ve tıbbi olarak önemli bir durum teşkil etmemektedir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.