Dolar 32,6139
%0.43
Euro 34,7867
%0.16
Altın 2.500,620
%0.65
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Lazer epilasyon buz lazer farkıyla İzmir’de!

Lazer epilasyon buz lazer farkıyla İzmir’de!

Kadından erkeğe, küçükten büyüğe herkesin derdidir istenmeyen tüyler. Vücudumuzun hemen her yerinde olabilecek istenmeyen tüylerde kurtulmak için geçmişten günümüze kadar birçok yöntem ortaya atılmıştır. Ancak jilet, ağda iple almak gibi yöntemler hem kullanıcının istenmeyen tüyler derdine kökten çözüm olamamış, hem de kullanıcılara acı vermişlerdir. Ancak tüm bu yöntemlerin aksine lazer epilasyon ortaya atılmıştır.

  • Ege Postası
  • 19.11.2020 - 17:06

Günümüzde istenmeyen tüyler için en çok kullanılan yöntemlerden birisi lazer epilasyondur. Lazer epilasyon ile geçmiş dönemlerde yapılan acılı ve kesin çözüm olmayan yollar tamamen ortadan kalkmıştır. Ancak lazer epilasyon acı eşiği düşük kişiler için ve cılız kılları bulunan kişiler için tam sonuç veremediği için geliştirilmiş ve ortaya buz lazer epilasyon İzmir uygulaması çıkmıştır. Buz lazer uygulaması erkekler ve kadınlar tarafından yaş gözetmeksizin hemen herkes tarafından gönül rahatlığı ile uygulanması açısından dikkat çekiyor.

Buz Lazer İle Klasik Lazer Arasındaki Fark Nedir'

Buz lazer epilasyon uygulaması ile klasik lazer epilasyon İzmir uygulaması arasındaki temel farklar şu şekilde sıralanabilir:

• Cihazın uç kısmı cilde ilk değdiğinde soğukluk verir, bu özellik klasik epilasyon uygulaması sırasında ileri evrelerde ısınma yaşanmasının ve bu ısınma sonucunda yanıkların meydana gelmesini önler.

• Klasik lazer epilasyonda cihaz kullanıcının cildine temas etmez, ancak buz lazer uygulamasında cihaz ucunda bulunan soğutucu paneller cilde teması engellemez. Buz lazer uygulamasında cihaz cilt ile temas eder.

• Buz lazer uygulamasında cilt yüzeyine kayganlaştırıcı jel sürülür. Bu jel sayesinde gönderilen ışık dalgalarının yansıması en aza indirilir. Aynı zamanda jel cildin soğuk kalmasını da sağlar.

• Klasik lazer uygulamasında sıcak bir bant tarafından kıllarınızın çekildiğini hissedersiniz. Ancak buz lazer cihazlarında hissedeceğiniz tek şey çok düşük sıcaklıktır. Buz lazeri klasik lazerden ayıran en önemli nokta acı hissini en aza indirmesidir. 

• Klasik lazer uygulaması cansız ve cılız kıllarınız için uygulama imkânı sunmaz. Ancak buz lazer uygulaması ile kalın, cılız fark etmeksizin hemen kıl tipi için uygulama mevcuttur.

Buz Lazer Uygulaması Her Mevsim Yapılabilir mi'

Buz lazer epilasyon İzmir uygulaması ile kılların ne zaman döküleceği ya da ne zaman tekrar çıkacağı kişiden kişiye değişmektedir. Genellikle ilk uygulamadan 7 ila 9 hafta sonra ikinci seans planlanır. Ortalama olarak da 4 ile 6 hafta sonra ise seanslar tamamlanmış olur. Bu süreçten sonra kılların tekrar çıkması durumu gözlenmez. Yine seansların ortalama ne kadar süreceği de kişisel bir durumdur. Hormonal dengesizlik ya da düzensizlik yaşayan kişilerde özellikle seans sayısı artabilmektedir. Bilindiği üzere klasik lazer epilasyonda her mevsim uygulama imkânı bulunmamaktadır. Özellikle yaz aylarında uzmanlar uygulamayı tavsiye etmemektedir. Ancak buz lazer epilasyon uygulamasında her mevsim uygulama imkânı vardır. Özellikle yaz aylarında seanslara ara vermeden gönül rahatlığı ile buz lazere devam edileceksiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.