Dolar 32,3217
%0.22
Euro 35,1296
%0.02
Altın 2.298,910
%0.94
Bist-100 9,06
%2.88

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Laparoskopik yöntemle sağlığına kavuştu

Laparoskopik yöntemle sağlığına kavuştu

İzmir'de, uzun süredir iki taraflı kasık fıtığı rahatsızlığı bulunan ve daha 6 kez ameliyat olmasına rağmen hastalığı yeniden başlayan 42 yaşındaki Salih Durak, Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde laparoskopik (kapalı yöntem) ameliyatı ile sağlığına kavuştu.

  • Ege Postası
  • 08.11.2019 - 11:03

İki taraflı kasık fıtığı rahatsızlığı bulunan Salih Durak, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Genel Cerrahi Polikliniği'nde, Uzm. Dr. Enver Tekin ve ekibi tarafından gerçekleştirilen laparoskopik ameliyatı olan Durak, sağlığına kavuştu. Ameliyattan iki gün sonra taburcu edilen Durak, "Fıtıklarımdan dolayı 6 kez ameliyat geçirdim her seferinde tekrar etti. Gündelik yaşantımda birçok şeyi yapamaz hale gelmiştim ağrılarından dolayı da geceleri uyuyamıyorum. Şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum her şeye rağmen risk alıp, beni ameliyat eden doktoruma ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi. Ameliyatı gerçekleştiren Uzm. Dr. Enver Tekin ise şunları söyledi:

"Hasta bize geldiğinde her iki kasık fıtığında yumruk büyüklüğünde şişlik mevcut olup, her iki kasıktan da üçer kez açık ameliyat geçirmişti. Hastanın daha önce geçirmiş olduğunu farklı ameliyatlar da olduğu için dokular zayıflamış ve açık ameliyat yapmanın mümkün olmayacağı görülmüştür. Ardından kapalı yöntem ameliyat ile önce batın içindeki doku yapışmaları giderdik ve her iki kasığa da yama koyarak, hastalığın nüksetme durumunu engellemiş olduk. Şuan hastanın genel sağlığı iyi durumda." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.