Dolar 32,3276
%0.24
Euro 35,0866
%-0.1
Altın 2.298,730
%0.93
Bist-100 8,98
%1.99

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Küskün başkan CHP'ye geri döndü

Küskün başkan CHP'ye geri döndü

2014 yerel seçimlerinde aday gösterilmeyince CHP'den istifa eden İlçe eski Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, partisine geri döndü. "Parti hepimizin. Geçmişte önemli görevlerde bulunanların bugün partili değilmiş gibi kenarda durmasından rahatsızım. Küskünlük istemiyorum" diyen CHP İlçe Başkanı Özcan Durmaz, önümüzdeki pazar günü geniş katılımlı bir kahvaltı düzenledi. Aday gösterilmeyince istifa etmişti

  • Ege Postası
  • 25.04.2018 - 09:27

EGEPOSTASI- CHP Aliağa İlçe eski Başkanı olan Özlem Şan Oğuzhan, sürpriz bir kararla yuvasına geri döndü.

2014 yerel seçimlerinde Aliağa’da belediye başkan adayı olarak gösterilmemesi üzerine partisinden istifa eden Oğuzhan erken genel seçimlere 2 ay kala CHP ilçe başkanlığına gelerek üyelik imzasını attı.

Son yerel seçimlerde küskünlerin seçim sonucu belirlediği ve CHP’nin kaybettiği 8 ilçeden biri olan Aliağa’da Oğuzhan’ın dönüşü partililer tarafından da ilgiyle karşılandı.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz Oğuzhan’ın dönüşünü sosyal medyadaki hesabından “Aliağa’nın ve Türkiye’nin CHP iktidarına ihtiyacı var. İşte, hep beraberiz... Birlikte mücadele edeceğiz... Hoşgeldin Özlem Şan Oğuzhan....” notuyla paylaştı.

KÜSKÜN OPERASYONU... ÜLKÜ DE DÖNER Mİ'

İlçe Başkanı Durmaz, önümüzdeki pazar günü, geniş katılımlı bir kahvaltı organize ettiklerini, daha önce partiden kopanlara da "Küskünlük istemiyorum. Partiye borcunu ödesinler" diyerek organizasyona davet ettiğini anlattı. Durmaz, geçmişte önemli yerlerde bulunan partililerin bugün partili değilmi gibi kenarda durmasından rahatsız olduğunu du vurguludı. Durmaz, yine geçen seçimlerde aday gösterilmeyince DSP'ye geçip bu partiden aday olan, eski belediye başkanlarından ve eski milletvekili Hakkı Ülkü'nün de dönüp dönmeyeceğiyle ilgili soruya ise "Bizim böyle bir girişimimiz yok. Hakkı Bey, zaten artık Aliağa'da yaşamıyor. İlçeyle hiç bir bağlantısı kalmadı. Yani partiye dönecekse de bu dönüş Aliağa'da olmaz. Bununla ilgili bizim bir girişimimiz yok. Ancak kahvaltıya davet ettiklerimiz arasında, Hakkı Bey'in arkadaşları da var. Belki kendisi de gelir. Gelirse niye geldin de diyemem" diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.