Dolar 32,3638
%0.14
Euro 34,9517
%-0.32
Altın 2.326,250
%0.25
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kurbanlıklara su vermek için açmaya çalıştıkları varil patladı: 3 yaralı

Kurbanlıklara su vermek için açmaya çalıştıkları varil patladı: 3 yaralı

Bursa'da, Kars'tan getirdikleri kurbanlıklara su vermek için hurdacıdan aldıkları varili açmaya çalışan 3 kişi, varilin patlaması sonucu yaralandı. Olay, merkez Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi Yunus Sokak üzerinde meydana geldi. Karslı...

  • Ege Postası
  • 15.09.2013 - 01:10
Bursa'da, Kars'tan getirdikleri kurbanlıklara su vermek için hurdacıdan aldıkları varili açmaya çalışan 3 kişi, varilin patlaması sonucu yaralandı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi Yunus Sokak üzerinde meydana geldi. Karslı Nurettin Ü. (51), Bursa'ya satmak için getirdiği koyunlara su vermek amacıyla hurdacıdan ağzı kapalı 3 adet varil aldı. Varilleri açmaya çalıştığı sırada aniden patlama oldu.

Nurettin Ü. ve oğlu Güven Ü. ile komşuları Erkan Ö. yaralandı. Yüzünde ve vücutlarının bazı bölümlerinde yara oluşan üç kişi, 112 acil servis ambulansı ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, korkuya yol açan patlama nedeniyle olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Varillerdeki patlamanın, gaz sıkışmasından kaynaklandığı tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.