Dolar 32,4788
%0.21
Euro 34,5921
%0.28
Altın 2.477,990
%-0.21
Bist-100 9.555,00
%-1.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kulislerde en çok onun adı geçiyor ama... 'Ben de basından öğrendim!'

Kulislerde en çok onun adı geçiyor ama... 'Ben de basından öğrendim!'

CHP kulislerinde ismi il başkan adaylığında en üst sırada yer aldığı iddia edilen Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü ve aynı zamanda Buca Belediyesi Meclis Üyesi Deniz Yücel’in konuyla ilgili sorulan sorulara “Benim de basın yoluyla haberim oldu. Böyle bir karar ya da niyetim yok” dediği iddia edildi. Kulislerde en çok onun adı geçiyor ama...

  • Ege Postası
  • 28.12.2017 - 13:13

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl başkan adayı arayış sürecinde başkan adaylarının ortaya çıkmaması kulislerde birçok ismin adaylık çalışması yaptığına dair yorumların yapılmasına neden oluyor. Önceki hafta medyaya yansıyan adaylar arasında ismi genç kuşak isimlerle anılan Buca Belediye Meclis Üyesi Deniz Yücel’in konuyla ilgili partililerden gelen sorulara böyle bir kararı olmadığı yanıtını verdiği öğrenildi.

“ONORE EDER”

Kulislerde birçok ismin konuşulması sonrası partili delegelerin iletişime geçtiği Yücel’in sorular üzerine “Benim de kulağıma geliyor. Böyle bir kararım, niyetim, çalışmam da yok. İsmimin konuşulması onore eder. Benim dışımda bir süreç gelişti” dediği iddia edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.