Dolar 32,5069
%0.18
Euro 34,8142
%0.27
Altın 2.486,010
%0.96
Bist-100 9.552,00
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Küfürler hakaretler havada uçuştu! İlçe yöneticisi terör estirdi

Küfürler hakaretler havada uçuştu! İlçe yöneticisi terör estirdi

CHP'de delege seçimlerinin ikinci gününde olayların yaşandığı Karşıyaka’da önce Alaybey’de, İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner’in darp edilmesinin ardından İmbatlı Mahallesi'nde de İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak İnanır karşı karşıya geldi. Gün boyu tartışmaların yaşandığı Karşıyaka’da Bahariye Mahallesi büyük olaylar yaşandı. İlçe yöneticisi Sedat Koçak partililere saldırdı. İlçe yöneticisi Koçak önce küfürler savurup ardından partililere tekme tokat girdi. Olaylar partililerin kameralarına yansırken seçim iptal edildi. Küfürler hakaretler havada uçuştu

  • Ege Postası
  • 09.11.2019 - 19:31

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) dün başlayan mahalle delege seçimleri heyecanı tam gaz devam ederken, ikinci sandık gününde partinin İzmir'deki kalesi olarak nitelendirilen Karşıyaka'da olaylar gün boyu bitmek bilmedi. Bahariye Mahallesi'nde İlçe Yöneticisi Sedat Koçak hem ağır küfürler etti hem de partililere saldırdı. Koçak hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

İL ESKİ DİSİPLİN KURULU BAŞKANI BAŞLATTI İDDİASI

Sabah saatlerinde yapılan Alaybey’deki seçimlerde sandık görevlisi olan ve ardından Bahariye Mahallesi'nde de görev alan İl eski Disiplin Kurulu Başkanı Necat Yılmaz’ın seçimleri sandık görevlisi olmadan başlatmak istemesi ve ardından partililerin sandıkların başına birer görevli daha olmasını istemesini reddettiği ileri sürüldü. Bunun üzerine tartışmalar çıkarken, ilçe yöneticisi Sedat Koçak partililere saldırdı ve küfür etti. Olayda ağır hakaretler eden ilçe yöneticisi hakkında mağdur olan partililer karakola giderek suç duyurusunda bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.