Dolar 32,5531
%0.21
Euro 34,9396
%-0.09
Altın 2.443,410
%0.3
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Korona Günlükleri’nin konuğu Başkan Tugay

Korona Günlükleri’nin konuğu Başkan Tugay

Karşıyaka Belediyesi’nin küresel salgın nedeniyle ertelediği “Ayın Konuğu” etkinlikleri yerine, sosyal medya hesaplarından canlı yayın olarak sunduğu “Korona Günlükleri”, yarın (24 Haziran Çarşamba) saat 16.00’da Başkan Dr. Cemil Tugay’ı konuk ediyor.

  • Ege Postası
  • 23.06.2020 - 10:13

“Başkan Görüşü” başlığıyla Haluk Işık’ın sunacağı etkinlikte Dr. Tugay, Atatürk’ün Karşıyaka’yı ziyaretinin 94. yılının anlam ve önemi başta olmak üzere, bir tıp doktoru olarak küresel salgının nasıl yaşandığını ve bundan sonrasına dair önerilerini anlatıp, Karşıyaka’nın bugününe ve yarınına dair görüşlerini, sürdürülen işleri ve projelerini paylaşacak. İçerik ve biçim açısından bir ilk olacak olan programın, büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Etkinlik bugüne dek Ataol Behramoğlu, Misket Dikmen, Dr. Bülent Çekem, Mustafa Kemal Erdemol, Dr. Serdar Şahinkaya, Nevzat Çelik, Cihan Demirci, İlhan Pınar, Mustafa Alkan, Prof. Dr. Ahmet Saltık, Tolga Çandar, Yunus Bekir Yurdakul, Neşe Yaşın, Dr. Arzu Çerkezoğlu, Ahmet Gürel ve Füsun Demirel gibi hayatın değişik alanlarından konukları ağırladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.