Dolar 32,5614
%0.07
Euro 34,9699
%0.41
Altın 2.423,710
%0.02
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kordon çimlerinde akşam namazını kıldılar

Kordon çimlerinde akşam namazını kıldılar

İzmir Kordon'da bir grup kadınlı erkekli akşam namazı kıldı. Tanık olduğu görüntüyü evinin balkonundan çeken bir vatandaş sosyal medyada paylaştı. Görüntüler, kısa sürede çok sayıda kişi tarafından paylaşım ve yorum aldı. Kadınlı erkekli saf tuttlular

  • Ege Postası
  • 23.05.2018 - 10:27

GÜLSEN CANDEMİR/ EGEPOSTASI-İzmir Kordon’da oturan bir vatandaş evinin balkonundan, Kordon’da bir grubun gece namaz kıldığı görüntüleri paylaştı. Önde erkeklerin, arkada kadınların saf tutarak namaz kıldığı Kordon’daki görüntüyü eleştiren paylaşım sahibi “İbadetle alakası olmayan bir yerde, gösteri için seçim öncesi bunu yapanları kınıyorum. Dinimizle alakası yok bunun” diyerek tepki gösterdi. Görüntülerin dün gece iftardan sonra çekildiği görülüyor. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından, videoya farklı yorumların yapıldığı dikkat çekerken, video kısa sürede yayılarak çok sayıda kişi tarafından izlendi. 

TRAMVAYDA NAMAZ KILMIŞTI
Daha önce de Karşıyaka tramvay yolu üzerinde bir vatandaş namaz kılmış, tramvay sürücüsü namaz kılan vatandaşı namazı bitene kadar beklemişti. Bu görüntü günlerce konuşulmuş, namaz kılan vatandaş ise, tramvayın oradan geçeceğini hiç düşünmediğini söyleyerek kendini savunmuştu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.