Dolar 32,5948
%0.33
Euro 35,0146
%0.12
Altın 2.451,610
%0.63
Bist-100 9.763,00
%0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kongreye günler kala İYİ Parti İzmir’de flaş gelişme! Kırkpınar'a tam destek

Kongreye günler kala İYİ Parti İzmir’de flaş gelişme! Kırkpınar'a tam destek

İYİ Parti İzmir’de il kongresi öncesi flaş gelişme. 30 ilçe başkanı 21 Haziran’da yapılacak olan il kongresinde İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ı destekleyeceklerini duyurdu.

  • Ege Postası
  • 11.06.2020 - 14:34

EGEPOSTASI- İYİ Parti İzmir’de 21 Haziran’da yapılacak 2. Olağan İl Kongresi öncesinde ilçe başkanlarından İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar'a destek açıklaması geldi.

Koronavirüs ile mücadele süreci devam ederken, 1 Haziran itibariyle normalleşme adımları atıldı. Pandemi nedeniyle kongre süreçlerine ara veren siyasi partilerde hareketlilik başladı. Bu kapsamda İYİ Parti Genel Merkezi ara verilen kongrelere devam kararı aldı.

21 Haziran'da yapılacak İzmir İl Kongresi öncesi ilçe başkanlarından önemli bir açıklama geldi.

İlçe başkanları, İYİ Parti İzmir İl Başkanı ve yeni dönem için de aday olan Hüsmen Kırkpınar’a destek açıklamasında bulundu. 30 ilçe başkanının il binasında, sosyal mesafe kurallarına uygun gerçekleştirdiği basın açıklamasında Kırkpınar’a tam destek geldi.

İlçe başkanları 21 Haziran’daki kongrede Kırkpınar’ı destekleyeceklerini belirtti. 

KIRKPINAR’A TAM DESTEK!

30 ilçe başkanını Kırkpınar’a ‘tam destek’ mesajı verdiği açıklama şöyle;

“Sayın Hüsmen Kırkpınar 18 Ekim 2019 tarihinden buyana il başkanlığı görevini üstlenmiş olup başarıyla yürütmüştür. Türki Milleti’nin isteğiyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde kurulan İYİ Partimiz Türkiye’nin tüm meselelerini parmak basıp, gelecekte bu meseleleri çözmek üzerin iktidar olarak görev üstlenmeye hazırdır. Çalışmalarını büyük bir azim ve gayretle devam ettirmektedir. Sayın Hüsmen Kırkpınar başkanlığında oluşacak il yönetim kurulunun İYİ Partimizin bu çalışmalarına İzmir kamuoyu, mahalli siyaset ve teşkilatlarımız nezdinde üstün hizmetler sunacağına inancımız tamdır. İYİ Parti İzmir İlçe Başkanları olarak 21 Haziran 2020 günü yapılacak olan 2. Olağan kongremizde il başkan adayı Sn. Hükmen Kırkpınar ve oluşturacağı il yönetim kurulunu destekleyeceğimi kamuoyunun bilgilerine sunuyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.