Dolar 32,4946
%0.26
Euro 34,5786
%0.24
Altın 2.476,680
%-0.26
Bist-100 9.545,00
%-1.39

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kongre öncesi flaş açıklama! O başkan yarışta yok!

Kongre öncesi flaş açıklama! O başkan yarışta yok!

CHP'de delege seçimleri tamamlanırken, partide gözler ilçe kongrelerine çevrildi. Yaklaşan kongre öncesi CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit görevini bırakırken, yeni dönem için aday olmayacağını açıkladı. Kongre öncesi flaş açıklama

  • Ege Postası
  • 02.12.2019 - 12:27

EGEPOSTASI- CHP'de 8 Kasım'da başlayan delege seçimleri dün itibarıyla tamamlandı. 1 aylık maratonun ardından partide gözler yaklaşan ilçe kongrelerine çevrildi. 

CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yeni dönem için aday olmayacağını açıkladı. Öte yandan Cirit istifa dilekçesini 4 gün önce il başkanlığına gönderdi. 

CİRİT GÖREVİ BIRAKTI

CHP Aliağa İlçe Başkanı Gülsen Cirit görevini bıraktığını açıkladı.

Cirit, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; 

"13 aydır yürüttüğüm CHP Aliağa ilçe başkanlığı görevimi, yeni döneme girerken bırakıyorum. İlçe yönetimi olarak en hassas olmamız gereken bu dönemi kurallara uygun biçimde tamamladık. Bugün, delege seçimleri tamamlanıyor. Üyelerimiz bir karar verecekler. Ardından kongre dönemi geliyor. Kişisel bir talebimin olmadığı kongre dönemine dahil olmak istemediğim için 29 Kasım günü istifamı il başkanlığına bildirdim. Bugün yapılan delege seçimlerinde bütün adaylara başarılar dilerim."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.