Dolar 32,5692
%0.09
Euro 34,9345
%0.3
Altın 2.427,110
%0.16
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konaklı izciler Ata’sına gitti

Konaklı izciler Ata’sına gitti

Konak Belediyesi İzcilik Kulübü üyesi 35 minik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü kabri başında anmak için Ankara’ya gitti. Başkan Pekdaş uğurladı

  • Ege Postası
  • 11.11.2017 - 10:57

Minik izcileri Anıtkabir’e gidişlerinde Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş uğurladı. Gece 22.00’da Konak Belediyesi’nin Basmane’deki hizmet binası önünde toplanan izci kafilesi, otobüslere binmeden önce marşlar söyledi. İzci selamı vererek Atatürk’e bağlılıklarını gösteren minik izciler, yolculuk öncesi kendilerini uğurlamaya gelen Başkan Pekdaş’a da çiçek verdi.

İzci şefleri ile birlikte Anıtkabir’e giderek Ata’larının huzuruna çıkacak olan Konaklı izcilere iyi yolculuklar dileyen Başkan Pekdaş, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, özlem ve şükranla andıklarını söyledi. İzmir’den yola çıkan Konaklı izciler, Ankara’da ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulunacak. Ebediyete uğurlanışının 79. yıldönümünde Atatürk’e bağlılıklarını ve özlemlerini dile getirecek olan Konaklı izciler Anıtkabir ziyaretinin ardından gün boyu Ankara’yı gezecek. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.