Dolar 32,4102
%0
Euro 34,4377
%-0.16
Altın 2.487,700
%0.18
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konaklı çocuklara keyifli karne hediyesi

Konaklı çocuklara keyifli karne hediyesi

Konak Belediyesi cuma günü yarıyıl tatiline girecek olan öğrencilere karne hediyesi olarak Manisa Spil Dağı Milli Park gezisi armağan ediyor.

  • Ege Postası
  • 17.01.2017 - 10:47

Dönem boyunca hem derslerine çalışıp hem de Konak Belediyesi'nin spor okullarındaki ücretsiz kurslarda ter döken minikler, organize edilen günübirlik Spil gezisi sayesinde yarıyıl tatilinde gönüllerince kar keyfi yaşayacak.

SPİL'E 10 GÜN GEZİ VAR

Okulların yarıyıl tatiline girmesinin ardından gerçekleştirilecek ve 10 gün boyunca devam edecek gezilere Konak Belediyesi'nin Spor Okulları'nda toplam bin 320 çocuk katılacak. Gezilerde çocuklara isteyen velilerde eşlik edebilecek. Gezi öncesi tüm çocuklara karda ayaklarının ıslanmaması için çizme de armağan edilecek. 

KARIN KEYFİNİ ÇIKARACAKLAR

23 Ocak Pazartesi günü başlayacak Manisa Spil Dağı Milli Park gezileri kapsamında öğrenci grupları sabah saatlerinde görevli öğretmenler tarafından belirlenen noktalardan alınacak. İzmir-Manisa arasında yer alan Spil Dağı’nın muhteşem manzarası eşliğinde doyasıya kar keyfi yaşayacak olan minikler öğle yemeğini de burada yiyecek. Gün boyu sürecek eğlenceli gezide gönüllerince kartopu oynayıp, karın keyfini çıkarak olan Konaklı minikler,  her zaman hatırlanacak bir anı yaşayacak.

DOYASIYA EĞLENECEKLER

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, karne sevinci yaşayan minikleri bir günlük gezilerle Spil Dağı Milli Park’a götürerek keyifli bir gün geçirmelerini amaçladıklarını belirterek; "Her ne kadar geçtiğimiz günlerde İzmir’e kar yağsada hasret giderecek, kartopu oynayacak nitelikte olmadı. Spil’de çocuklarımız doya doya kartopu oynayacak. Tatilin keyfini doyasıya çıkarsınlar istiyoruz” dedi. Gezi de miniklere ve velilere Konak Belediyesi Spor Müdürlüğü'nden personeller de eşlik edecek. Geçtiğimiz yarıyıl tatilinde öğrenciler için Bozdağ gezisi düzenlenmiş ve unutulmaz anlar yaşanmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.