Dolar 32,5793
%0.32
Euro 34,7970
%0.19
Altın 2.514,500
%1.21
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak'ta kritik ihale kapıda

Konak'ta kritik ihale kapıda

Önceki yıllarda yaşanan taşeron krizi nedeniyle zorlu günler geçiren Konak Belediyesi işçileri için kritik tarih belli oldu. Personelin merakla beklediği hizmet alım ihalesi 20 Eylül tarihinde gerçekleşecek. Belediye personelinin gözü kulağı bu haberde

  • Ege Postası
  • 24.08.2016 - 12:57

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Konak Belediyesi'nde yaklaşık 500 çalışanı kapsayan ve belediyenin ulaşım, büro hizmetleri, kültür-sanat faaliyetleri, temizlik ve fen işleri gibi hizmetleri yakından ilgilendiren kritik ihale tarihi belli oldu.

İlçe belediyesinin toplam 430 sözleşmeli personeli kapsayan hizmet alım ihalesi 20 Eylül tarihinde yapılacak. 2017 yılında geçerli olacak bir senelik hizmet alımına göre, temizlik, büro, ulaşım, kültür sanat hizmetleri ile fen işleri, park ve bahçeler müdürlüğü birimlerindeki personelin kaderi yeniden çizilecek. Mevcut hizmetleri yürüten belediye şirketi Mer-Bel A.Ş. çatısı altında çalışan mevcut sözleşmeli personelin sonucunu merakla beklediği ihalenin ardından temizlik işleri ve diğer hizmetler için de ayrı bir ihaleye daha çıkılması bekleniyor. Son olarak imzalanan yeni toplu sözleşme uyarınca maaşlarında büyük ölçüde iyileştirme sağlanan ve ücret dengesi getiren düzenlemeyle rahat nefes alan belediye çalışanlarının iş güvencesi ve sosyal hakları açısından yapılacak ihale kritik önem taşıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.