Dolar 32,3496
%0.31
Euro 35,0999
%-0.06
Altın 2.307,710
%1.32
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak’ta 23 Nisan coşkusu yaşanıyor

Konak’ta 23 Nisan coşkusu yaşanıyor

Konak Belediyesi Atamızın bize armağan ettiği dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olan ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı günler öncesinden kutlamaya başladı.

  • Ege Postası
  • 21.04.2017 - 10:55

'Çocuk ve Oyun Şenliği' adı altında düzenlenen kutlamalar ilçenin farklı noktalarında çocuklarla buluşuyor. Gültepe Toros Meydanı’nda Şenel Aksu Parkı’nda gerçekleştirilen şenlikte 7’den 70’e herkes bayram coşkusu yaşadı. 

ŞARKILARLA DANS ETTİLER
Gültepe Toros Meydanı’nda Şenel Aksu Parkı’nda düzenlenen eğlenceye çocuklar kadar büyükler de ilgi gösterdi. Bayram coşkusunu mahallerde çocukların ayağına götüren etkinlikte; Pamuk Prenses ve Miki Fare çizgi film karakterleri, palyaçolar, sihirbaz gösterileri ile Şubadap Müzik Topluluğu alanı dolduran çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Şenlik alanını dolduran çocuklar kadar büyükler de eğlendi.

YÜZLER RENGARENK BOYANDI
Birbirinden ilgi çekici sihirbaz gösterilerini dikkatle ve hayranlıkla izleyen minikler, sevilen müzik topluluğu Şubadap'ın şarkılarına hem eşlik etti hem de bol bol dans etti. Sahnede konser devam ederken, rengarenk kostümleriyle ilgi odağı olan palyaçolar da çocukların yüzlerini boyalarla renklendirdi. Atalarının kendilerine armağan ettiği dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu günler öncesinden yaşamaya başlayan Konaklı çocuklar gün boyu eğlencenin keyfini yaşadı. 'Çocuk ve Oyun Şenliği' adı altında düzenlenen kutlamalar ilçenin farklı noktalarında devam edecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.