Dolar 32,3196
%0.21
Euro 35,0662
%-0.16
Altın 2.279,620
%0.09
Bist-100 9,02
%2.43

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın acı günü

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın acı günü

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın annesi Macide Altay 77 yaşında hayatını kaybetti.Belediye Başkanı Pekdaş, annesinin cenaze namazında saf tuttu. Cenazede saf tuttu

  • Ege Postası
  • 13.12.2017 - 09:34

YAĞMUR UYGUR / EGEPOSTASI- Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın 77 yaşındaki annesi Macide Altay, uzun süredir tedavi gördüğü rahatsızlıkları nedeniyle Konak’a bağlı Çankaya Mahallesi’ndeki evinde sabah karşı yaşamını yitirdi. Altay'ın yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarının yanında, beyinde su birikmesi olarak bilinen Hidrosefali rahatsızlığı nedeniyle 2 yıldır tedavi gördüğü ifade edildi. 

EN ÖN SAFTA DURDU

Altay için Alsancak Hocazade Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cami avlusunda taziyeleri kabul eden Sema Pekdaş, daha sonra tabutun başında bekleyen babası Halil Altay'ın yanına gelip, onu teselli etti. Sema Pekdaş daha sonra da, cenaze namazında en ön sırada saf tutup, cenaze namazı kıldı. Pekdaş, helallik istendiği sırada ise gözyaşlarına hakim olamadı. Kılınan cenaze namazından sonra Macide Altay'ın cenazesi, Seferihisar Kuyucak’ta toprağa verildi. 

 

Pekdaş’ı  acı gününde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir milletvekilleri, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, İlçe belediye başkanları, AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, AK Partili ve CHP’li belediye meclis üyeleri, bürokratlar ve ilçe başkanları ile ilçe yöneticileri, çok sayıda partili ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Egepostası ailesi olarak Altay'a Allah'tan rahmet, başta Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.