Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Komşuların kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Komşuların kavgası kanlı bitti: 1 ölü

İzmir'in Bornova ilçesinde aralarında husumet bulunan iki komşunun kavgası kanlı bitti. Olayda tabanca ile vurulan Kamil Tokmak (40) hayatını kaybetti.

  • Ege Postası
  • 06.12.2020 - 10:08

Olay, saat 03.30 sıralarında Gökdere Mahallesi 610623 sokakta yaşandı. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan Kamil Tokmak ile Bekir Ş. (59), henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Kamil Tokmak evinden çıkarak Bekir Ş.'nin evine gitti. İki komşunun tartışması, gerginliğin artması sonucu silahlı kavgaya dönüştü. Bekir Ş., evine gelen Kamil Tokmak'ı tabancayı ateşleyerek karnından vurdu. Tokmak, kanlar içerisinde yere yığılırken, Bekir Ş. ise cipe binerek olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Tokmak'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay Yeri ekipleri ise evde ve binada incelemelerde bulundu. Besicilik yaparak geçimini sağladığı öğrenilen Tokmak'ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

ZANLI YAKALANDI

Polis, cinayet zanlısı Bekir Ş.'yi yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Tokmak'ın izini süren polis eklipleri, zanlıyı bir eve saklanmaya çalıştığı sırada kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan Bekir Ş., sorgulanmak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.  (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.