Dolar 32,3286
%0.24
Euro 35,0658
%-0.16
Altın 2.301,820
%1.07
Bist-100 9,04
%2.68

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Komisyon itirazları değerlendirdi... Tire incelemesi tamam!

Komisyon itirazları değerlendirdi... Tire incelemesi tamam!

CHP'nin İzmir Tire'de yaptığı delege seçimlerine gelen çok sayıda itirazın ardından ilçede inceleme yapan il yöneticileri, “Büyük sorunlar yok aile içinde çözülecek sorunlar var“ açıklaması yaptı. Komisyon itirazları değerlendirdi

  • Ege Postası
  • 10.10.2017 - 18:02

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI -  CHP’nin Tire’de yaptığı mahalle delege seçimlerine birçok itiraz geldiği, bu nedenlede il yönetiminin 3 yöneticiyi konuyu incelemek üzere Tire’ye gönderdiği bildirilmişti. 

Tire’ye giden İl Başkan Yardımcıları Şirin Akgül, İsmail Yüzer ve Aytül Tokgözlü, İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, ilçe yöneticileri, kadın kolları başkan ve üyeleri, gençlik kolları başkan ve üyeleriyle partili vatandaşları dinledi.

Öğleden sonra tüm tarafları dinleyen komisyon, sorunların büyütülmeyecek konumda olduğunu ifade etti. İl Yöneticisi Şirin Akgül Egepostası’na yaptığı açıklamada; “İncelememizi yaptık. Aile içinde çözülebilecek küçük sorunlar var” ifadelerini kullandı.

İl yöneticileri, oy kullanılmadan delege seçildiği iddia edilen Çukurca Mahallesi’nde seçimin iptal edildiğini belirtirken, tek üyeli bir sandıkta da oy kullanım işleminin yolda yapıldığı, ancak zaten tek listeli seçim olduğu için sorun teşkil etmediğini ifade etti. İl yöneticileri, Tire raporunu Perşembe günü İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nda sunacak.

Sandıkta dejavu; O ilçede yine inceleme

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.