Dolar 32,4837
%-0.17
Euro 34,9541
%0.36
Altın 2.435,050
%0.49
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu, Yüksel'in istifayla ilgili ilk kez konuştu

Kocaoğlu, Yüksel'in istifayla ilgili ilk kez konuştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, yakın dostu Alaattin Yüksel'in il başkanlığından istifası sonrası ilk kez konu hakkında konuştu. Kocaoğlu, parti içindeki kongre çağrısına ise manidar bir yanıt verdi. Kocaoğlu, Karabağ'ın kongre çağrısı için ne dedi'

  • Ege Postası
  • 24.08.2016 - 09:45

EGE POSTASI - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, yakın dostu Alaattin Yüksel'in CHP İzmir İl Başkanlığın'dan istifası sonrası ilk kez konuştu.

Kocaoğlu şunları söyledi;

“İstifa sürecinde benimle konuştu. Benim müdahalem olmadı. Kendi tercihi. Yetişkin insanlarız. İstifa da tek taraflı. Kendisi için parti için hayırlısı olsun. Alaattin Yüksel kim ne derse desin hatasıyla sevabıyla siyaseti iyi bilen siyasetten hiçbir çıkar beklemeyen tam tersi siyasete olanakları çerçevesinde maddi manevi veren duruşuyla iş aleminde parti içinde odalarda medyada sevilen sayılan saygı duyulan çok kıymetli bir arkadaşımız. Bu CHP için İzmir için büyük kazanç idi...Böyle bir karar verdi inşallah onun yerine gelen gelecekler daha iyi yapar. Benim dileğim budur. Biz zaten belli yaşlara geldik. Yolcudur Abbas bağlasan durmaz.”

KONGRE ÇAĞRISI: NEDEN KONUŞAYIM

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın kongre çağrısı içinse Kocaoğlu, “Bir süreçten geçiyoruz. Ülke olarak, millet olarak. Bu konuda benim söyleyeceğim bir şey yok. Bu konuda konuşmak bana zarar. Partiye zarar. Kente zarar. Ülkeye zarar. Neden konuşayım" dedi.

Kocaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İEF'nin açılışına katılamayacağını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.