Dolar 32,3748
%0.18
Euro 35,0046
%-0.17
Altın 2.324,910
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu ve Şengül'ün Ankara'da yaptığı görüşme sona erdi

Kocaoğlu ve Şengül'ün Ankara'da yaptığı görüşme sona erdi

İzmir’in Ankara’da onay bekleyen sorunlarını konuşmak üzere Ankara’ya giden AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile yaptığı görüşme sona erdi. İzmir heyeti ve Bakan Turhan, görüşmede İzmir’in onay bekleyen sorunlarını ele aldı. Kocaoğlu ve Şengül'den Ankara çıkarması

  • Ege Postası
  • 18.09.2018 - 20:35

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ile görüşmesi sona erdi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin 7 ilçe belediye başkanı ve Başkan Kocaoğlu ile yaptıkları toplantı sonrasında İzmir’in Ankara’da onay bekleyen projeleriyle ilgili bugün Ankara’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan ile görüşme yapacaklarını açıklamıştı.

AYDIN ŞENGÜL, BAŞKAN KOCAOĞLU İLE ANKARA’DA BAKAN İLE GÖRÜŞTÜ

Yerel seçime kadar İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara ile ilgili çözüm bekleyen bir sorunu kalmayacağı sözünü veren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, beraberinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olduğu halde Ankara’ya gitti.

GÖRÜŞMEYE KİMLER KATILDI'

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Buğra Gökçe ve Basın Protokol Müdürü Reşat Yörük’ün de katıldığı toplantıda başta ulaşım olmak üzere İzmir’in Ankara’da onay bekleyen sorunları masaya yatırıldı ve çözüm önerileri ele alındı.

ŞENGÜL TWEET ATTI

16.30 sularında başlayan görüşme sonrasında bir mesaj yayınlayarak, “İzmir’in onay bekleyen projelerini ve yapılacak olan yeni yatırımları istişare etmek adına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız sayın Mehmet Cahit Turhan’ı ziyaret ettik” ifadelerini kullandı.  

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.