Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu ve Aşkın'dan İTO'ya hayırlı olsun ziyareti

Kocaoğlu ve Aşkın'dan İTO'ya hayırlı olsun ziyareti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret ederek, yeni bina için hayırlı olsun temennilerini iletti.

  • Ege Postası
  • 18.11.2017 - 15:38

İzmir Ticaret Odası'nın 1. Kordon'daki yeni binasının 13 Kasım'da hizmete girmesinin ardından, Ekrem Demirtaş ilk konukları olarak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ı ağırladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İTO Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Üyesi Hüseyin Saygılı'nın da katıldığı ziyarette İTO'nun yeni binasının Odaya, İzmir iş dünyasına ve İzmir'e hayırlı olmasını diledi. Demirtaş da binanın yapımı boyunca gösterdiği anlayış ve destekler nedeniyle Kocaoğlu'na ve ilgili tüm İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür edip, binayı gezdirdi.

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın da şube müdürleri ile birlikte İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret etti. Aşkın da binanın İTO'ya hayırlı olmasını dilerken, özellikle binadaki güvenlik önlemlerini inceleyerek, bilgi aldı. İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş da, binanın yapım süreci boyunca trafik ve çevre güvenliği konusunda verdiği desteklerle ilgili Emniyet Müdürü Aşkın'a teşekkür edip, binayı gezdirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.