Dolar 32,7007
%0.7
Euro 34,9095
%0.51
Altın 2.505,300
%0.84
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'nu yalnız bırakmayan başkan!

Kocaoğlu'nu yalnız bırakmayan başkan!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, ilçelerdeki açılış ve temel atma törenlerinde en büyük destekçisi Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan... Başkan Arslan, kuzeyden güneye, dağ köyü-metropol demeden tüm törenlerde Kocaoğlu'nu yalnız bırakmayan tek isim! CHP'li başkan köy-metropol demeden açılışları sektirmiyor...

  • Ege Postası
  • 05.12.2016 - 10:42

EGE POSTASI - Çiğli Belediye Başkanı CHP'li Hasan Arslan, partisinin belediye başkanları arasında bir özelliğiyle öne çıkıyor.

Başkan Arslan, belediye başkanı olduğu günden bu yana partilisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ilçelerdeki açılış ve temel atma törenleri ile Bayraklı Adliyesi'nde görülen davada hiç yalnız bırakmayan tek isim...


Seferihisar'ın köyündeki alım sözleşme töreninden  Bergama'daki şantiye açılışına kadar tüm törenlerde yer alan Arslan, Kocaoğlu'nun yargılandığı Büyükşehir Davası'na katılımı da hiç sektirmiyor.

YANINDA OLMAK GÖREVİM
Ege Postası'na konuşan Arslan, " Büyükşehir Belediye Başkanımızı yalnız bırakmamalıyız. Belediye başkanı olarak onun açılışlarına katılmak görevim. Aynı partiden seçilmiş belediye başkanlarıyız. Aziz Başkanın yatırımlarına sahip çıkmalıyız. İyi hizmet veriyor. Ayrım yapmıyor. Dürüst çalışkan bir başkanımız var. Onun için ben yanında olmayı görev biliyorum. Kaza hastalık olmadığı sürece de mesafe farketmezsizin Aziz Başkanın tüm açılışlarında yanında olacağım" dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.