Dolar 32,3280
%0.24
Euro 35,0837
%-0.11
Altın 2.292,560
%0.66
Bist-100 8,98
%2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'ndan İnciraltı çıkışı: Para pul değil, plan istiyoruz

Kocaoğlu'ndan İnciraltı çıkışı: Para pul değil, plan istiyoruz

Muhtarlar buluşmasının 4. ve 5. duraklarında Narlıdere ile Balçova’yı ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Narlıdere Metrosu’nun yapımı için kısa süre sonra ihaleye çıkacaklarını söyledi. Başkan Kocaoğlu, İnciraltı’nın planlanması konusundaki ısrarlı tavrını burada da sürdürdü. Kocaoğlu'ndan İnciraltı çıkışı:

  • Ege Postası
  • 07.10.2017 - 09:27

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Narlıdere ve Balçova muhtarlarıyla bir araya geldi. Talep ve önerileri dinleyen Başkan Kocaoğlu, İnciraltı’nın planlanması ve Narlıdere Metrosu konularına özel başlıklar açtı.

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ile Büyükşehir Belediyesi, Narlıdere Belediyesi ve Balçova Belediyesi bürokratlarının da hazır bulunduğu toplantılarda konuşan Başkan Kocaoğlu, kısa süre sonra Narlıdere Metrosu’nun ihalesine çıkacaklarını ve ihale sonuçlanır sonuçlanmaz da yapım çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İnciraltı imar planıyla ilgili de şöyle konuştu:

“Göreve geldiğim günden beri İnciraltı’nın imar planlarının yapılması için uğraşıyorum. İlk yıllarda İnciraltı’nın planlanması konusunda Turizm Bakanlığı ile bir yere kadar gelmiştik. Ancak daha sonra ilerleyemedik. Biz para, pul istemiyoruz. Tek derdimiz İnciraltı’nın planlanarak kalkınması... İddia ediyorum; İnciraltı İzmir’in, belki de Türkiye’nin en kıymetli yeri.”

Başkan Kocaoğlu Güzelbahçe muhtarlarıyla buluştu

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.