Dolar 32,3677
%0.16
Euro 34,9983
%-0.19
Altın 2.325,820
%0.23
Bist-100 9,09
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'ndan ikinci toplantı... İşte yeri ve tarihi

Kocaoğlu'ndan ikinci toplantı... İşte yeri ve tarihi

CHP İzmir’de ilçe kongrelerinin Çiğli ile birlikte tamamlanmasının ardından gözler 7 Ocak’taki İzmir İl Kongresi’ne çevrildi. Üzerinde uzlaşılacak bir aday önerisi için partisinin ilçe başkanlarıyla görüşen Başkan Kocaoğlu’nun ikinci tur görüşmesi belediye başkanlarıyla 25 Aralık Pazartesi günü, Seferihisar’ın Sığacık Beldesi’nde, saat 19.00’da gerçekleşecek. Başkan Kocaoğlu’nun hafta başında belediye başkanlarıyla görüşmesinin ardından sıra İzmir milletvekillerine gelecek. Kocaoğlu'ndan ikinci 'aday' zirvesi... İşte yeri ve tarihi

  • Ege Postası
  • 20.12.2017 - 12:09

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun partisinin 7 Ocak’ta gerçekleşmesi beklenen il kongresi öncesi, üzerinde uzlaşılacak bir aday etrafında toplanılması önerisiyle ilçe başkanları, belediye başkanları ve milletvekilleriyle yapacağı görüşmelerden ilçe başkanları toplantısı geçtiğimiz hafta sonu tamamlandı.

BELEDİYE BAŞKANLARININ ARDINDAN MİLLETVEKİLLERİYLE GÖRÜŞECEK

İlçe başkanlarıyla cumartesi günü, Başkanlık makamında bir araya gelen ve başkanları tek tek odasına alarak birebir görüşme yapan Başkan Aziz Kocaoğlu, şimdi de CHP'li belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. Belediye başkanlarının ardından milletvekilleri ile bir araya gelecek olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilk tur görüşmelerin tamamlanmasının ardından ilçe başkanları, belediye başkanları ve milletvekilleriyle tekrar bir araya gelerek, ortak aday çıkarılması önerisinin hayata geçmesi amacıyla yapacağı görüşmeleri tamamlamış olacak.

BELEDİYE BAŞKANLARINA DA ‘AKLINIZDA BİR İSİM VAR MI'’ DİYE SORACAK

CHP’de Çiğli İlçe Kongresi’nin tamamlanmasının ardından gözler CHP İzmir İl Kongresi’ne çevrildi. Başkan Aziz Kocaoğlu’nun Seferihisar’ın Sığacık Beldesi’nde gerçekleştireceği toplantıda da belediye başkanlarını dinlemesi ve onlara ‘Aklınızda il başkanlığı için düşündüğünüz bir isim var mı'’ diye sorduktan sonra düşünce ve önerilerini alması bekleniyor.

TUNÇ SOYER: ÖNCE AZİZ BEY'İ DİNLEYECEĞİZ

Toplantıya ev sahipliği yapacak olan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bu toplantıya biz ilçe olarak ev sahipliği yapacağız. Sığacık’ta gerçekleşecek. Ben ve partimizin diğer belediye başkanları toplantıya katılacak ve Aziz Beyi dinleyeceğiz önce. Onun bize sorusu olursa yanıtlayacağız. Partimiz için olumlu sonuçlar çıkmasını diliyorum” diye konuştu.

AZİZ KOCAOĞLU: ÇOĞUNLUĞU TEMSİL EDECEK BİR ADAYIN PEŞİNDEYİZ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe başkanları toplantısı öncesi Egepostası’na yaptığı açıklamada, “Kongre süreci başlamadan önce il delegasyonu oluştuktan sonra ilçe başkanlarımızın ardından belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizle görüşeceğiz. Ona göre bir eğilime bakacağız. Tek aday önemlideğil herkes özgür iradesiyle çıkar aday olur. Orada bir problem yok. Benim söylediğim tek aday olacak diye bir şey yok. Ambargo koyacak bir şeyimiz yok. Bazı yerlerde öyle açıklamalar olmuş. Sadece herkesin katıldığı, fikrini söylediği ve çoğunluğu temsil edecek bir adayın peşindeyiz. Uzlaşı adayı olsun” demişti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.