Dolar 32,3646
%0.15
Euro 34,9515
%-0.32
Altın 2.325,130
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'ndan ikinci aday zirvesi

Kocaoğlu'ndan ikinci aday zirvesi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Milletvekilleri toplantısına İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven de katılacak" dedi. Ancak Güven'in annesi rahatsızlandığı için toplantıya katılamayacağını bildirdiği ve acilen Tire'ye hareket ettiği öğrenildi. Toplantıya kimler katıldı'

  • Ege Postası
  • 25.12.2017 - 13:04

YAĞMUR UYGUR/ EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Örgütü'nde gözler 7 Ocak'ta gerçekleştirilecek İl Kongresi'ne çevrildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçtiğimiz günlerde ilçe başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantının ardından bugün de milletvekillleriyle bir araya geldi.

Başkan Kocaoğlu, milletvekilleriyle yapacağı toplantı öncesi Egepostası’na konuştu. 

Başkan Kocaoğlu, "İl başkanlığı süreci öncesi milletvekillerimizi davet ettik. Programı uygun olanlar burada olacak. Milletvekillerimizle hem il başkanlığı sürecini hem de 2019 seçimleri sürecini konuşup, tartışacağız” dedi.

Süreci yönetmesine getirilen eleştirileri de değerlendiren Kocaoğlu, “Toplantıya İl Başkanımız Asuman Ali Güven de katılacak. Onunla birlikte yürütüyoruz süreci” dedi.

TOPLANTIYA KATILAN İSİMLER

Kocaoğlu'nun CHP'nin İzmir milletvekilleriyle Tarihi Asansör'de gerçekleştirdiği toplantıya Ali Yiğit, Tuncay Özkan, Zeynep Altıok Akatlı, Zekeriya Temizel, Özcan Purçu, Atilla Sertel, Murat Bakan, Mustafa Balbay katılırken, İl Başkanı Asuman Ali Güven’in annesi rahatsızlandığı için katılamayacağını bildirdi.

Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır ise daha önceden Bulgaristan'da ayarlanan bir program nedeniyle toplantıya katılamayacağını bildirmişti. Musa Çam ve Tacettin Bayır’ın da mazeret bildirerek katılamayacaklarını ifade ettikleri öğrenildi. Bayır ve Çam'ın Dikili İlçe Örgütü'yle bir araya geldiği belirtildi. Selin Sayek Böke de toplantıya katılmazken herhangi bir açıklama yapılmadı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.