Dolar 32,3754
%0.18
Euro 34,9999
%-0.19
Altın 2.325,980
%0.24
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu meclis üyeleri ile bir araya geldi; Neden Deniz Yücel’e destek verdiğini açıkladı!

Kocaoğlu meclis üyeleri ile bir araya geldi; Neden Deniz Yücel’e destek verdiğini açıkladı!

CHP’de il kongresinde topa giren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Büyükşehir Meclis Salonunda meclis üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda Kocaoğlu, “Adaylık için herkes kendi adamını getiriyor. Birçok kişiyi masaya yatırdık, hiçbiri uymadı bu nedenle öne çıkan isimler içinde Deniz Yücel’in isminin doğru olduğunu düşündüm. Bu nedenle onun aday olmasını doğru buluyorum. Utku geldi benimle görüştü iyi bir insan, iyi siyasetçi, ben ona: “Tuncay Özkan var diye destek vermiyorum” dediği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 30.12.2017 - 23:23

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu aday belirleme görüşmelerinin ardından Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Deniz Yücel'i il başkan adayı olarak önerdi. Örgütten önerisine karşılık bulamayan Başkan Kocaoğlu, delegelerle görüşmek ve ikna etmek için kolları sıvadı. Bu akşam İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Salonunda meclis üyeleri ile bir araya gelen Kocaoğlu sürece neden müdahil olduğunu açıkladı. Kocaoğlu meclis üyeleri ile yaptığı görüşmede bazı kişilerin dışarıdan gelip İzmir’i dizayn etmelerine izin vermeyeceğini ifade ettiği öğrenildi.

Deniz Yücel'e neden destek verdiğini açıklayan Kocaoğlu, “Kongrede herkes kendi adamını getiriyor. Birçok kişiyi masaya yatırdık, hiçbiri uymadı bu nedenle ben öne çıkan isimler içinde Deniz Yücel’in isminin doğru olduğunu düşündüm. Bu nedenle onun aday olmasını doğru buluyorum" dediği öğrenildi.

BİR YERDEN BAŞLAMAMIZ LAZIM

Kocaoğlu'nun, gazeteciler Deniz Yücel için "bu kişiden olmaz, pişmesi gerekiyor" diyorlar. Ancak bizim bir yerden başlatmamız lazım gençlerin önünü açmamız lazım" dediği ifade edildi.

DIŞARIDAN GELİP İZMİR’İ DİZYAN ETMELERİNE İZİN VERMEYECEĞİM

Kocaoğlu'nun, "Dışarıdan gelip İzmir’i dizayn etmeye çalışıyorlar ben buna izin vermeyeceğim.  Süreci izliyorum dışarıdan ithaller geliyor burada siyaseti dizayn etmeye kalkıyorlar ben de buna izin vermeyeceğim. Utku geldi benimle görüştü iyi bir insan, iyi bir siyasetçi, ben ona “Tuncay Özkan var diye destek vermiyorum” dediği iddia edildi.   

2014'TE ALAATTİN YÜKSEL'İ NEDEN ÇIKARDIK

Öte yandan Kocaoğlu'nun önceki kongreye neden müdahil olduğunu meclis üyeleri ile şöyle paylaştı; “Geçen kongre baktım kumpas kuruluyor mecbur kaldım kongreye müdahale ettim.  Ondan sonra bende Alaattin Yüksel’i aday olarak çıkardım.”

2002 KONGRESİNDE GENEL BAŞKAN'A RAĞMEN KAZANDIM

Kocaoğlu'nun son olarak, "2002 yılında Bornova ilçe seçiminde bana tuzak kurmaya başladılar onların 200 delegesi vardı benim 100 delegem vardı hatta Genel Başkan bu işin içinde olmasına rağmen kongreyi kazandım" dediği ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.