Dolar 32,5734
%0.3
Euro 34,8007
%0.2
Altın 2.505,250
%0.84
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu il kongresi için düğmeye bastı

Kocaoğlu il kongresi için düğmeye bastı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yarın CHP ilçe başkanlarıyla belediye sarayında bir araya gelerek, il kongresi öncesi il başkan adayı konusunda görüşlerini alacak.

  • Ege Postası
  • 15.12.2017 - 16:59

YAĞMUR UYGUR / EGEPOSTASI – Delege seçimleri sürecinin ardından, 30 ilçeden 29’unda ilçe başkanını kongrelerle belirleyen CHP’de, 7 Ocak’ta yapılacak il kongresi öncesi heyecan tırmanırken, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, gönüllerdeki il başkan adayını öğrenmek için yarın ilçe başkanlarıyla toplantı yapacak.

Geçtiğimiz hafta CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yemekte bir araya gelerek yaklaşık 3.5 saat görüşen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kılıçdaroğlu’na il başkanı olacak ismin bütün örgütün görüşü alınarak belirlenmesi konusundaki görüşünü aktardı. Ülkenin içinde bulunduğu durum da göz önüne alınarak, İzmir’de örgüt içinde tartışmaların olmaması için tek aday konusunda görüş belirten Kocaoğlu, bugün ilçe başkanlarını arayarak yarın (Cumartesi) belediye sarayında ilçe başkanlarıyla toplantı yapacağını duyurdu.

Kocaoğlu, saat 13.30’daki toplantıda ilçe başkanlarının gönlünden geçen il başkan adayını soracak. Kocaoğlu daha sonra belediye başkanlarıyla bir araya gelerek onların da fikrini alacak.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.