Dolar 32,4643
%-0.07
Euro 34,8355
%-0.39
Altın 2.446,990
%0.44
Bist-100 9.878,00
%1.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu AK Partili başkanlarla buluştu

Kocaoğlu AK Partili başkanlarla buluştu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve AK Partili belediye başkanlarının beklenen görüşmesi başkanlık makamında gerçekleşti. Öğlen 12.00’de başlayıp 2,5 saat süren toplantı sona erdi. Başkan Aziz Kocaoğlu, toplantının son derece verimli geçtiğini söyledi ve “Sorunları halledeceğiz” dedi. Başkan Aydın Şengül de, Ankara’daki büyükşehir dosyalarının takipçisi olduklarını dile getirerek, seçime kadar büyükşehir belediyesinin sorunu kalmayacağı sözünü verdi. Kocaoğlu ve Şengül'ün yarın da Ulaştırma Bakanı M.Cahit Turan'la Ankara'da bir görüşme yapacağı açıklandı. Kritik zirve bitti

  • Ege Postası
  • 17.09.2018 - 12:16

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün talebiyle İzmir’deki 7 AK Partili belediye başkanının İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile bir araya geldiği toplantı Başkanlık’ta gerçekleşti. Yaklaşık 2,5 saat süren toplantı sona erdi.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez,  Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, beraberlerinde AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından kabul edildi. Toplantıya Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar rahatsızlığı nedeniyle katılmadı.

AZİZ KOCAOĞLU: SORUNLARI HALLEDECEĞEĞİZ

Toplantı bitiminde bir açıklama yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocağlu, "Diğer belediye başkanlarımızla beraber belediyenin sorunları ve büyükşehirin yapacakları konusunda il başkanımızla beraber bir ön çalışma yaptık. Son derece verimli geçti. Sorunları halledeceğiz. Yatırımlardan sonra asfaltların parkelerin toplanması ana konu. Ufak tefek konuları halletmek üzere mutabık kaldık. İyi bir çalışma oldu. Kentlerimize ve İzmir’imize hayırlı olsun” değerlendirmesi yaptı.

AYDIN ŞENGÜL: ANKARA DOSYALARINI TAKİP EDİYORUZ

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de toplantının olumlu geçtiğini vurgulayarak, büyükşehir belediyesinin Ankara’daki dosyalarını takip ettiklerini, yarın da Ulaştırma Bakanı ile saat 16.30’da bir randevuları olduğunu açıkladı.

ŞENGÜL: ULAŞTIRMA BAKANI İLE GÖRÜŞME YARIN

Başkan Aydın Şengül, “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Görüşme uzun süredir gündemdeydi. Bugün bir araya gelebildik. İzmir ile ilgili çok ılımlı, İzmir adına başlattığımız merkezi hükümet ve yerelde çözüm ile ilgili olumlu hava var. Yedi ilçe belediye başkanımızın aktardığı sorunlar vardı. Onları tek tek istişare ettik. Büyük çoğunluğu olumlu sonuçlandı. Kendileri de takipçisi olacak. Biz de Büyükşehirin Ankara’daki dosyalarıyla ilgili zaten çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yarın 16.30’da Ulaştırma Bakanımızla randevumuz var. En son ulaştırmayla ilgili birkaç sorun vardı, onları da görüşeceğiz. İnşallah seçime kadar büyükşehir belediyesinde  bir sorun bırakmayacağız” diye konuştu.

Toplantıda, Aydın Şengül ve başkanlara  İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Ali Kökoğuz eşlik etti. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar’ın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı toplantıda AK Partili 6 belediye başkanı ellerindeki dosyalarla Başkan Aziz Kocaoğlu’na sıkıntı ve talepleri hakkında sunum yaptı.

Başkanları tek tek dinleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, büyükşehir belediyesinin bugüne değin yaptığı yatırımlar hakkında bilgi verdi.

 

Toplantıya, İBB Genel Sekreteri Ahmet Buğra Gökçe, İmardan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Suphi Şahın, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sırrı Aydoğan da katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.