Dolar 32,3479
%0.3
Euro 35,1166
%-0.01
Altın 2.310,380
%1.44
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu aday listesini yorumladı

Kocaoğlu aday listesini yorumladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP’nin İzmir milletvekili aday listesine dair değerlendirmelerde bulundu. Aday listesini genel merkezin hazırladığını kendisinin haberdar olmadığını öne süren Kocaoğlu, önce İstanbul'dan aday gösterilen son dakika İzmir 1'inci bölge 1'inci sıraya yerleşen CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan için "Ne gittiğinden ne geldiğinden haberim yok" dedi. Kocaoğlu aday listesini değerlendirdi...

  • Ege Postası
  • 23.05.2018 - 09:45

Milletvekili aday listeleri hazırlanırken Ankara’da kamp kuran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, parti içinde tartışma konusu olan listeleri değerlendirdi. Tüm siyasi partilerden aday olup seçime girecek olanlara başarı dileyen Aziz Kocaoğlu, koltukların sınırlı, başvuruların fazla olduğuna dikkat çekti. Partisinin genel merkezinin gerekli değerlendirmelerini yaptığını, takdir ettiğini vurgulayan Kocaoğlu, "Hepimize bundan sonra düşecek görev, çalışıp, 24 Haziran’da partiyi iktidar yapmak" dedi. Kocaoğlu, önce İstanbul’dan aday gösterilen daha sonra İzmir’de 1'inci bölge 1’inci sıraya yazılan Tuncay Özkan’ın durumunu da değerlendirdi. Kocaoğlu, "Benim hiç haberim yok. Ne gittiğinden ne geldiğinden haberim yok. Samimi olarak söylüyorum. Hayırlı olsun" değerlendirmesinde bulundu.

'NEDİR NE DEĞİLDİR HİÇ BİLMİYORUM'

CHP’nin kadın ve gençlik kotalarına yönelik gelen eleştirilerin de sorulduğu Aziz Kocaoğlu, "Bu konudan inanın bilgim yok. Listeleri ben yapmadım. Listeyi, her şeyi göz önüne alarak partinin genel merkezi yaptı. Hiç bilmiyorum nedir, ne değildir" diye konuştu. CHP’nin milletvekili listesinde İzmir dışından yer verilen Mehmet Ali Çelebi ile ilgili soruya da yanıt veren Kocaoğlu, "Hoş geldi, sefa geldi. Kıymetli bir arkadaşımız. Başarılar diliyorum" diye konuştu.CHP’nin aday listesinin İzmir’de başarı elde edeceğini söyleyen Kocaoğlu, "Kesinlikle başarı elde ederiz" ifadelerini kullandı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.