Dolar 32,5901
%0.36
Euro 34,8646
%0.38
Altın 2.502,700
%0.73
Bist-100 9.684,00
%1.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocabıyık'tan CHP'nin oturma eylemine manidar yorum

Kocabıyık'tan CHP'nin oturma eylemine manidar yorum

CHP'nin 81 ilde organize ettiği "OHAL değil DEMOKRASi istiyoruz" eylemi İzmir'de Konak Meydanı'nda gerçekleştirilirken, eyleme AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'tan manidar bir yorum geldi. Kocabıyık sosyal medya hesabından "Oturarak bir şey üretebilen tek canlının tavuk olduğu söylenir. CHP de oturuyor şimdi. Bakalım neler yumurtlayacak!" dedi. Kocabıyık'tan CHP'nin oturma eylemine manidar yorum

  • Ege Postası
  • 16.04.2018 - 15:15

EGEPOSTASI- CHP'nin bugün 81 ilde gerçekleştirdiği "OHAL değil DEMOKRASi istiyoruz" eylemi İzmir'de Konak Maydanı'nda yapıldı. CHP İzmir İl Örgütü'nün yoğun katılım gösterdiği eylemde basın açıklaması İl Başkanı Deniz Yücel tarafından okundu. Basın açıklaması sonrası meydanı dolduran partililer yaklaşık 45 dakika oturma eyleminde bulundu.

CHP'lilerin eylemine AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık'tan manidar bir yorum geldi. Kocabıyık sosyal medya hesabından "Oturarak bir şey üretebilen tek canlının tavuk olduğu söylenir. CHP de oturuyor şimdi. Bakalım neler yumurtlayacak!" şeklinde paylaşım yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.