Dolar 32,3823
%0.2
Euro 35,0462
%-0.05
Altın 2.326,580
%0.27
Bist-100 9,10
%0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocabıyık Buca'dan seslendi

Kocabıyık Buca'dan seslendi

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık, Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan ile birlikte katıldığı programlarda Anayasa değişikliğine yönelik önemli mesajlar verdi. Kocabıyık, "Kimse bu millete kendi Anayasanı yapamazsın diyemez." ifadelerini kullandı. "Kimse bu millete kendi Anayasanı yapamazsın diyemez"

  • Ege Postası
  • 19.03.2017 - 15:28

AK Parti İzmir Milletvekili Hüseyin Kocabıyık Buca'da çeşitli programlara katılarak vatandaşlarla buluştu. Öncelikle  ev toplantısında kadınlara hitap eden Kocabıyık daha sonra İzmir Sarıkamışlılar Derneği'nde konuştu.

1946'dan bu yana parlamenter sistemin çok kirlendiğini vurgulayan Kocabıyık, "Bu sistemin sicili o kadar bozuk ki, Türkiye yıllarca darbeler, kirli oyunlar ve kanlı senaryolarla çok acılar çekti. Gencecik evlatlarımız bu ülkeyi elinde tutmak isteyenlerin yüzünden canını verdi. Başbakanımızı astılar, üzerimize tanklarla tüfeklerle geldiler, ekonomiyi çökertmeye çalıştılar amaçları ülkeye hizmet etmek değildi. Milletimiz bunu bildiği için her seferinde sandıkta cevabını verdi. İşte 15 senelik AK Parti iktidarında yaşananlar ortada. Hepsini bir kenara koyun 15 Temmuz'da Türkiye'de işler iyiye gidiyorken bile darbe yapmaya çalıştılar. Bana darbe sebebi olacak bir tane sebep gösterin.  Ama milletimiz artık uyandı. Bu milletin iradesini yok saymaya çalışan zihniyet şu anki sistemi muhafaza etmek istiyor. Bu sistemin neresini muhafaza edeceği? Şimdi bu sistemi revize ederek Türk modeli bir sistem kuracağız ama ona da karşı çıkıyorlar. Bu millet 16 kez devlet kurmuş ama hala 'Sen kendi Anayasa'nı yapamazsın' diyorlar. Bal gibi de yapar.İnşallah 16 Nisan'da topla, tüfekle değil millet iradesiyle kendi Anayasamızı yapacağız" diye konuştu. Kocabıyık ve Arslan daha sonra 2 engelli kardeş ve onlara bakan yaşlı annelerini ziyaret etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.