Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kobe Bryant'ın eşi sessizliğini bozdu...

Kobe Bryant'ın eşi sessizliğini bozdu...

NBA efsanesi Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna’nın helikopter kazası sonucu hayatını kaybetmesinin ardından yıldız basketbolcunun eşi Vanessa Bryant sessizliğini bozarak Instagram hesabından ilk paylaşımını yaptı.

  • Ege Postası
  • 30.01.2020 - 13:03

NBA’in efsane ismi Kobe Bryant, California eyaletinin Calabasas kenti yakınlarında geçirdiği helikopter kazası neticesinde 13 yaşındaki kızı Gianna ile birlikte hayatını kaybetmiş ve tüm dünyayı yasa boğmuştu.

Aynı anda hem eşini hem de kızını kaybeden Vanessa Bryant, olay sonrası sessizliğini bozarak Instagram sayfasından ilk paylaşımını yaptı. Dört çocuk annesi Vanessa Bryant, tüm ailenin bir arada olduğu Noel fotoğrafını paylaşarak duygularını dile getirdiği uzun bir mesaj yazdı.

"ANİ ÖLÜMLERİYLE YIKILDIK"

Vanessa Bryant, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Kızlarım ve ben, bu korkunç dönemde bize destek olan ve sevgisini gösteren milyonlara teşekkür etmek istiyoruz. Dualarınız için minnettarız. Kesinlikle dualarınıza ihtiyacımız var. Sevgi dolu eşim Kobe (çocuklarımızın harika babası) ve biricik tatlı kızım Gianna'nın (sevgi dolu, düşünceli ve harika bir kız; Natalia, Bianka ve Capri’ye mükemmel bir kardeş) ani ölümüyle yıkıldık.

Ayrıca pazar günü aynı kazada sevdiklerini kaybeden diğer ailelerin kayıpları için de mahvolduk. Acılarını içtenlikle paylaşıyoruz. Şu an acımızı tarif edecek bir kelime yok. Kobe ve Gianna'nın ne kadar çok sevildiğini gördükçe biraz da olsa avunuyorum. Onlara sahip olduğumuz için kendimizi kutsanmış hissediyoruz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.