Dolar 32,5052
%0.17
Euro 34,5734
%0.08
Altın 2.493,240
%0.27
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kitabını çocukların hayalleri için imzaladı

Kitabını çocukların hayalleri için imzaladı

HÜRRİYET Gazetesi sağlık yazarı Bülent Katarcı, Gaziantep'te yaşayan, hiç uçağa binmemiş ve hiç deniz görmemiş 16 çocuğu İzmir gezisi hayallerini gerçekleştirmek için Alsancak Rotary Kulübü tarafından düzenlenen kermeste, 'Yüz Doktor, Yüz Hastalık' isimli kitabını imzaladı.

  • Ege Postası
  • 14.12.2018 - 09:52

Alsancak Rotary Kulübü, Gaziantep'te yaşayan ve hiç uçağa binmemiş, hiç deniz görmemiş 16 çocuğu İzmir'e getirip, gezdirdi, hayallerini gerçekleştirdi. Bu projeye kaynak yaratmak amacıyla İzmir'deki bir otelde 'İlham Kaynağı Kermesi' düzenlendi. Kermesteki stantlardan birinde Hürriyet Gazetesi sağlık yazarı Bülent Katarcı'nın 'Yüz Doktor, Yüz Hastalık' adlı kitabı da projeye yardım amacıyla satışa sunuldu. Etkinliğe katılan Katarcı, 2017 yılında satışa çıkan ve 100 farklı doktordan aldığı bilgilerle yüz farklı hastalığı anlattığı kitabını imzaladı.

Böyle güzel bir organizasyonun içinde yer almaktan mutluluk duyduğunu belirten Bülent Katarcı, "Alsancak Rotary Kulübü düzenlediği bu proje ile çocuklara ilham oldu. Kitabımı Alsancak Rotary Kulubü Başkanı Yıldız Gürgün için de imzaladım. Kermeste satışını yaptığımız 100 doktorun 100 farklı hastalığı anlattığı kitabım, her evde olması gereken bir baş ucu kitabı. Üç yıl içerisinde tamamladığım kitabımla İzmirlilere ve Türkiye'deki tüm vatandaşlara koruyucu sağlık hizmeti konusunda yardımcı olduğum için çok mutluyum" dedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.