Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kırkpınar: Karşıyaka İYİ belediyecilikle tanışacak

Kırkpınar: Karşıyaka İYİ belediyecilikle tanışacak

Partisinin Karşıyaka Belediye Başkan Adayını tanıtan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, “31 Mart akşamı İzmir, Karşıyaka ve Ege Bölgesi ile birlikte tüm Anadolu coğrafyası İYİ belediyecilikle tanışacak. Zaferimizi şimdiden müjdeliyorum size. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Kırkpınar'dan aday tanıtımı

  • Ege Postası
  • 08.02.2019 - 11:31

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İzmir Büyükşehirde ittifak yapan İYİ Parti Tire ve Kiraz dışındaki ilçelerde gösterdiği belediye başkan adaylarının tanıtım ve saha çalışmalarını başlattı.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, partisinin Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım’ı il binasında düzenlediği bir toplantıyla tanıttı.

Partililerin de katıldığı tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Kırkpınar, Karşıyaka’yı iyi belediyecilikle tanıştırmak için Mehmet Yıldırım ile yola çıktıklarını belirterek, “31 Mart akşamı İzmir, Karşıyaka ve Ege Bölgesi ile birlikte tüm Anadolu coğrafyası İYİ belediyecilikle tanışacak. Zaferimizi şimdine müjdeliyorum size. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“Atatürk’ün, yetim Mustafa’nın annesinin ebedi istirahatgahının bulunduğu Karşıyakamız sırtını Yamanlar dağına, ayaklarını da İzmir Körfezi’ne uzatmış, dünyanın sayılı güzelliklerine sahip. İYİ belediyeciliğin en iyi örneğini vereceğimiz ilçelerden birisi olacak olan Karşıyakamızın tarihteki yeri malumdur” diyen İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar,

“Artık Karşıyaka’da bir ihtiyaç var. İYİ belediyecilikle tanışmak ve İYİ belediyeciliğin 5 yıl içinde Karşıyaka’ya katacakları var. Karşıyakalıların mutluluğu bizim mutluğumuzdur” ifadelerini kullandı.

MEHMET YILDIRIM: İYİ PARTİ’NİN BAYRAĞINI GÖNDERE ÇEKECEĞİZ

Toplantıda Kırkpınar’dan sonra söz alan İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım, “16 Nisan referandumu ile rejim de seçim sistemi de değişti. Herkesin düşüncesi, ülkeye hizmet anlayışı farklı olsa da ülkeyi zor durumdan kurtarmak adına siyasi partiler ittifak yaptı. Bizim ittifakımız CHP ile yapıldı. Tunç Soyer isminde bir beisimiz yoktur. Ancak Karşıyaka’da İYİ Parti'nin bayrağını göndere çekeceğiz. Beş yıl boyunca tüm İzmir ve Türkiye Karşıyaka örneğinde görecek” diye konuştu.

YILDIRIM: SON 15 YILDIR KARŞIYAKA’DA GERİLEME VAR

İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım, Karşıyaka’nın son 15 yıldır gerilediğini savunarak, “Karşıyaka’da son 15 yıldır bir gerileme var. Başkan adayı olarak gösterilen kişilerin karşısında dirayetli ve başarılı adaylar çıkarılamamıştır. Yeni dönemde Karşıyakalılar iyisini arayıp bulacaklar. Karşıyaka’da büyük yatırımların yanı sıra vizyon ve misyona ihtiyaç var. Turizm mi sanayi mi tarım şehri miyi? Yapılacak en güzel çalışma, sanat-spor-kültür şehri olma olacaktır. 1 Nisan sabahında Karşıyaka Belediyesi’nin önünde buluşmak üzere” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.