Dolar 32,4845
%-0.17
Euro 34,9469
%0.34
Altın 2.436,140
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kırkpınar’dan Yücel’e tebrik ziyareti

Kırkpınar’dan Yücel’e tebrik ziyareti

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar yeniden il başkanı seçilen Millet İttifakı ortağı Deniz Yücel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kırkpınar’dan Yücel’e tebrik ziyareti

  • Ege Postası
  • 26.02.2020 - 13:26

YUSUF TOMRUK/EGEPOSTASI - İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i makamında ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen ziyarette Kırkpınar’ın Deniz Yücel’e yeniden başkan seçilmesiyle ilgili tebrikte bulunduğu ve gündem üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulundukları öğrenildi. Ziyaret çıkışı gazetecilere açıklamalarda bulunan Hüsmen Kırkpınar, “8 Şubat’ta gerçekleşen CHP İl Kongresi’ne davetliydim ve davetine icabet edip kongrede bulundum. Ama yoğun programlar nedeniyle, kendisine ziyaretimiz bugün oldu. Millet İttifakı’nın bileşenleri olarak Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti olarak bizi bir araya getirmesinin dışında, ben Deniz Bey’i bir dost olarak bir kardeş olarak sevdim. Sevgimiz ebediyete kadar devam edecek” dedi.

CHP’li Yücel de “Sayın başkanımın da ifade ettiği gibi bugünkü ziyaret bir tebrik bir nezaket ziyaretiydi. 8 Şubat’ta il kongremize katıldı, mutlu olduk. Millet İttifakı’nın paydaşları olarak bu ittifakı çok önemsiyoruz. İYİ Parti’yi çok önemsiyoruz. Ben de başkanıma bu ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Sayın Kırkpınar, İYİ Parti İzmir İl Başkanı olmasının dışında da benim çok değer verdiğim ve önemsediğim bir kişi, bir dostumuz. Bunun dışında da bir soru almıyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.