Dolar 32,3295
%0.24
Euro 35,0907
%-0.09
Altın 2.298,580
%0.92
Bist-100 9,04
%2.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kırkpınar’dan 29 Ekim mesajı

Kırkpınar’dan 29 Ekim mesajı

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

  • Ege Postası
  • 29.10.2020 - 09:29

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, gücünü milletimizin ortak iradesinden alan, tam bağımsızlık ve ulusal egemenliğe dayanan Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97. yıldönümünü milletçe kutlamanın haklı onurunu ve gururunu hep birlikte yaşadığımızı söyledi.

Milletvekili Kırkpınar mesajında şu ifadelerine yer verdi: “Cumhuriyet, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen, Türk Milletinin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, muasır medeniyet seviyesine erişmiş güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığının gurur verici eseridir. 600 yıllık bir cihan devletinin mirası üzerinde yükselen Cumhuriyetimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz bir şekilde ifade ettiği 'Muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma' mücadelesini, ilk günkü heyecanla, azimle ve şevkle sürdürüyoruz. Cumhuriyetimizin ilanının 97'nci yıl dönümünde İstiklal Harbimizin tüm kahramanlarıyla Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve saygı ile anıyorum. Malazgirt Zaferi'nden bugüne pek çok cephede birden sürdürdüğümüz terörle mücadele harekatlarına kadar, bin yıldır vatanımızı korumak için şehitlik ve gazilikle şereflenen tüm kahramanlarımızı rahmet ve şükranla yad ediyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.