Dolar 32,3649
%0.15
Euro 34,9599
%-0.3
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kırgız lider Atambayev korkuttu

Kırgız lider Atambayev korkuttu

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev (60), New York'taki Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurul Toplantısı'na katılmak için İstanbul'dan uçağa bineceği sırada rahatsızlandı.Öte yandan Atambayev'in, İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki Shareton Otel'de dinlendiği öğrenildi. Kırgız lider İstanbul'da korkuttu

  • Ege Postası
  • 20.09.2016 - 11:37

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev, İzmir'in Çeşme İlçesi'ndeki Shareton Otel'de dinleniyor. 

Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Atambayev’in, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan New York'a gidecek olan uçağa binmeden önce rahatsızlandığı belirtildi.

Göğüs ağrısından şikayetçi olan Atambayev’e ilk müdahaleyi yapan doktorlar, Cumhurbaşkanının acil sağlık kontrolünden geçmesi gerektiği tavsiyesinde bulunduğu ifade edildi. Kırgızistan Cumhurbaşkanı Almazbek Atambayev'in, New York'taki Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurul Toplantısı'na katılmak için İstanbul'dan uçağa bineceği sırada rahatsızlandığı bildirildi. Atambayev dün gece İzmir'e geldi, sağlık kontrolünden geçtikten sonra Çeşme İlçesi'ndeki Shareton Otel'de dinlenmeye çekildi.

NEW YORK ZİYARETİ İPTAL EDİLDİ

Açıklamada, Atambayev’in, detaylı bir tıbbi muayeneden geçeceği ve bir süre doktor gözetiminde olacağı bildirildi. Atambayev'in eylül sonuna kadar Türkiye'de kalacağı bildirildi.

New York ziyareti iptal edilen Atambayev’in yerine, Dışişleri Bakanı Erlan Abdıldayev’in BM Genel Kurulu’nun 71’inci oturumuna katılacak Kırgız heyetine başkanlık edeceği kaydedildi.

TÜRKİYE'DE DOKTOR GÖZETİMİNDE KALACAK

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi yetkililerine dayandırılan habere göre, Cumhurbaşkanı Atambayev, bir süre Türkiye'de doktor gözetiminde kalacak.

Atambayev, önceki gün Bağımsız Devletler Topluluğu üye ülkelerin liderlerinin katılımıyla 60'ıncı yaş doğum gününü kutlamıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.