Dolar 32,4954
%0.15
Euro 34,8195
%0.28
Altın 2.489,280
%1.1
Bist-100 9.543,00
%0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kiraz tartışmasına Başkan Sürekli de dahil oldu: İzmir’de yol yapamayan ama...

Kiraz tartışmasına Başkan Sürekli de dahil oldu: İzmir’de yol yapamayan ama...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyeti Kiraz Belediyesi’ne ait olan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan “Yeni Kiraz Planları” ile ilgili olarak mahkemeye açtığı davada “yürütmeyi durdurma” kararı çıkması üzerine AK Parti ve CHP arasındaki tartışmalara AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de dahil oldu. Sürekli, sosyal medyadan "Kiraz Devlet Hastanesi projesinin, plan değişikliğini bahane ederek durdurulmasının başını çekip, üstüne üstlük kahramanlık taslamaları gerçekten tam bir parodi! Karabağlar’daki üniversiteden sonra, Kiraz’da da hastaneyi durdurdular" dedi. Kiraz tartışmasına Başkan Sürekli de dahil oldu

  • Ege Postası
  • 14.03.2020 - 14:42

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyeti Kiraz Belediyesi’ne ait olan ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan “Yeni Kiraz Planları” ile ilgili olarak mahkemeye açtığı davada “yürütmeyi durdurma” kararı çıktı. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar da AK Parti Kiraz ilçe kongresinde bu kararla ilgili yaptığı açıklamalarda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i eleştirdi. Özçınar, Soyer’i  “Kiraz’a olan kinlerini gösterdiler” sözüyle suçladı ve bu nefretinin de sebebini sordu. 

Bunun üzerine önce CHP İzmir Milletvekili Murata Bakan ardından da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar'ı hedef aldı. Açıklamalar biribiri ardında gelirken, tartışmalara AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de dahil oldu.

Sürekli, CHP'yi ve yerel yönetimleri hedef alan açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; 

"AK Parti; İzmir’de yol yapamayan ama her doğru yola set çekenlere inat çalışmaya devam edecek! Kiraz Belediye Başkanımız Saliha Özçınar davasında haklıdır.O hastane oraya yapılacak! Kiraz halkı hakkını alacak!

Sadece hesap sorsalar iyi; bizim zaten verilemeyecek hesabımız yok. Onların da Kiraz’da yaptıklarının izahı yok. Ne yazık ki; yine sapla samanı karıştırıp siyaset mühendisliği ile prim yapmak peşindeler.

Kendi karneleri ortada. Temel hizmetler,yatırımlar zayıf! Borçlanmalar ve satışlar pek iyi! İzmir Büyükşehir Belediyesi borç batağında! İştirakler ve şirketlerle 8.5 milyara varan borcun hesabını verecekken; hesap soruyorlar, yapılacak işe taş koyuyorlar!

Kiraz’a seçim sonrası laf ola beri gele bir kez uğrayıp halkın sıkıntısını bilmeyenler; şimdi hakkına göz dikerek kamulaştırma girişimleri ile hukuk tanımazken, bir yandan da verilecek hizmete engel olmak derdine düştüler.

Kiraz Devlet Hastanesi projesinin, plan değişikliğini bahane ederek durdurulmasının başını çekip, üstüne üstlük kahramanlık taslamaları gerçekten tam bir parodi!

Karabağlar’daki üniversiteden sonra, Kiraz’da da hastaneyi durdurdular. ‘Devlet bizi cezalandırıyor’ diye ağlayanlar, devletin İzmir yatırımlarını engellerken gözünü bile kırpmıyor, hiç içleri sızlamıyor!

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.