Dolar 32,5643
%0.28
Euro 34,7209
%-0.03
Altın 2.488,760
%0.17
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kiraz'da alkollü restoranlar şehir dışına taşınacak

Kiraz'da alkollü restoranlar şehir dışına taşınacak

İzmir'in Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, kent merkezinde bulunan alkollü restoranların 1 ay içinde ilçe dışına taşınacağını söyledi. İzmir'in o ilçesinde karar verildi

  • Ege Postası
  • 14.12.2018 - 22:04

Kiraz Belediyesi Toplantı Salonu'nda, ilçe merkezindeki alkollü restoranların kent dışına taşınmasıyla ilgili toplantı yapıldı. Kiraz Kaymakamı Emin Kaymak, Kiraz Belediye Başkanı AK Partili Saliha Özçınar, İlçe Emniyet Müdürü Ömüray Bozkurt ve İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Nazmi Dinçer'in yanı sıra, alkollü restoran işleten işletmeciler toplantıya katıldı.

Konunun bir süre önce gündeme gelmesinin ardından alınan kararla ilçe merkezine 3 kilometre uzaklıkta bulunan mülkiyeti Kiraz Belediyesi'ne ait Okka Taşı Mevkii'nde her biri 200 metrekare genişliğinde 8 bina inşa edildiğini belirten Özçınar, "Binaların yapımı 1 ay içinde sona erecek. Merkezdeki restoranlar buraya taşınarak, faaliyetlerini burada sürdürecek. İlçe merkezindeki içkili restoranları, ilçe dışına taşıma konusunda halkımıza söz vermiştim. Bu sözümü de yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Halkımızın huzuru ve güvenliği bizim için önemli. Bu konuda çok hassasız. Her şey Kiraz için ve çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. (AA-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.