Dolar 32,3654
%0.15
Euro 34,9546
%-0.32
Altın 2.325,560
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kınık'a gençlik merkezi

Kınık'a gençlik merkezi

İzmir'in Kınık ilçesinde Belediye tarafından yatırılacak Gençlik Merkezi'nin temeli, törenle atıldı.

  • Ege Postası
  • 27.06.2019 - 13:35

Kınık Belediyesi tarafından Poyracık Mahallesi, Dumlupınar Caddesi'ndeki 5 bin metrekaresi kapalı olarak 10 bin metrekarelik alana yaptırılacak Gençlik Merkezi'nde, ilk harç döküldü. Asma katlı olarak yatırılacak gençlik merkezinin temelinin atılması için bugün düzenlenen törene AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Kınık İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Evra Özer, merkezin yapım işini üstlenen yüklenici firmanın yetkilileri ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Kınık Gençlik Merkezi'nin ilçedeki büyük bir eksikliği gidereceğini belirtip, "Gençlerimiz burada boş zamanlarında spor yapıp, çeşitli kültürel faaliyetlerde bulunabilecekler. Böylelikle gençlerimizi kahvehane köşeleri ve kötü alışkanlıklardan kurtarıp, spora yönlendirmeyi amaçlıyoruz" dedi. Başkan Doğruer, Gençlik Merkezi'nin inşaatının 23 Temmuz 2020 tarihine kadar tamamlanmasının hedeflendiğini bildirdi. Konuşmaların ardından Başkan Doğruer, beraberindekiler ile butona basarak temele ilk harcı döktü.

Kınık Gençlik Merkezi'nde, spor salonu, kütüphane, resim ve müzik atölyeleri ile çeşitli spor alanlarının yer alacağı bildirildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.