Dolar 32,5883
%0.23
Euro 34,8068
%0.41
Altın 2.424,230
%-0.35
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kilolarından kurtulmak için gitti ancak.. Can Hastanesinde can kaybı!

Kilolarından kurtulmak için gitti ancak.. Can Hastanesinde can kaybı!

Kilolarından kurtulmak için başvurduğu İzmir Özel Can Hastanesi’nde obezite ameliyatına alınan hasta, kan kaybından yaşamını yitirdi. Kilolarından kurtulmak için gitti ancak..

  • Ege Postası
  • 19.07.2018 - 13:16

EGEPOSTASI-İddialara göre Mısır uyruklu Ferak Muhammed  adlı kişi kilolarından kurtulmak için hastaneye başvurdu. Kendisini muayene eden Op. Dr. Cavit Göktaş, Muhammed’e ameliyatla kilolarından kurtulabileceğini belirtti.

MISIR VATANDAŞI FERAK MUHAMMED KAN KAYBI NEDENİYLE SON NEFESİNİ MASADA VERDİ 

Doktorun tavsiyesine uyarak ameliyat olmaya karar veren Mısır uyruklu 51 yaşındaki Ferak Muhammed, Çiğli’de bulunan hastanede ameliyata alındı. Ameliyata Op. Dr. Cavit Göktaş ve Op. Dr. Serdar Tüğen girdi.  Ancak iddialara göre cerrahi sırasında yaşanan kan kaybı, gerekli teçhizat ve yardımcı personel eksiliği nedeniyle durdurulamadı ve Mısırlı Muhammed durdurulamayan kan kaybı nedeniyle ameliyat masasında son nefesini verdi.

Mısırlı Ferak Muhammed’in ailesi ihmal ve yetersiz cihaz-sağlık personeli nedeniyle oğullarının göz göre göre ölüme terk edildiğini kaydederek, sağlık müdürlüğü yetkililerini göreve çağırdı.

FERAK MUHAMMED’İN AİLESİ SORUMLULARIN CEZALANDIRILMASINI İSTİYOR

İhmal ve eksiklik iddialarının araştırılmasını bekleyen Mısırlı Ferak Muhammed’in ailesi insan canının bu kadar ucuz olmaması gerektiğini dile getirerek, oğullarının yaşamına son veren ihmaller zincirinin ortaya çıkarılması ve sorumluların cezalandırılması talebi için yargı yoluna da gideceklerini dile getirdi.

İDDİALARA GÖRE İKİ HASTA DA ENFEKSİYON SIKINTISI YAŞIYOR

Mısırlı Ferak Muhammed’in ailesi hakkında usulsüzlük ve kaçak yapı olduğu iddiaları da bulunan hastane yetkililerinin sorgulanmasını beklerken, bir diğer iddiaya göre de Op. Dr. Serkan Tüğen ve adı bilinmeyen bir başka doktor tarafından yapılan obezite ameliyatına alınan iki kişinin de ameliyat sonrası enfeksiyon ve midede gıda sıkıntısı nedeniyle iki aydır hastanede müşahede altında tutuluyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.