Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9699
%-0.27
Altın 2.325,650
%0.23
Bist-100 9,08
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kilitli soyunma dolapları ve özellikleri

Kilitli soyunma dolapları ve özellikleri

Yüzme havuzlarında, spor salonlarında, eğitim kuruluşlarında bulunması gereken önemli eşyalardan biri kilitli soyunma dolaplarıdır. Soyunma dolapları ile kişisel eşyalarınız daima güvenli şekilde muhafaza edilir.

  • Ege Postası
  • 08.12.2017 - 09:22

 

Yüzme havuzlarında, spor salonlarında, eğitim kuruluşlarında bulunması gereken önemli eşyalardan biri kilitli soyunma dolaplarıdır. Soyunma dolapları ile kişisel eşyalarınız daima güvenli şekilde muhafaza edilir. Kilitlenebilir gözlere, sizin için değerli olan her şeyi koyabilirsiniz. Özel sektörde, kamu sektöründe sıklıkla tercih edilen dolaplar sayesinde gönül rahatlığı ile işlerinizi yaparken aklınız da eşyalarınızda kalmaz.

Soyunma Dolabı Modelleri ve Çeşitleri

Modelleri ve ebatları farklı olan soyunma dolapları her ihtiyaca yanıt veren özellikleri içerir. Kilitli dolap modellerinin mutlaka hava delikleri ve hava giriş açıklıkları bulunmalıdır. Hava delikleri sayesinde giysilerinizde kötü koku olmaz. Dolabın ayak kısmı ise zemine zarar vermemeli ve kolay temizlenmeli. İç rafların kenarsız olması ise ürünün kullanışlı olma özelliğini artırır. Soyunma dolaplarında farklı kilit sistemleri kullanılır. İhtiyacınıza uygun olarak silindirik, pratik kilitleme ya da asma kilit sistemlerini tercih edebilirsiniz. Üç noktalı kilit sistemi ve döner sürgülü kilitler ile emniyet özelliği daha çok artırılır.

Kaliteli ve Yüksek Dayanıma Sahip Çelik Dolaplar

Kaliteli malzemelerle üretilen çelik dolap modelleri geniş hacimlidir ve bakımları da oldukça kolaydır. Üretim aşamasında kullanılan çelikler sayesinde yüksek dayanıklı malzemelerle birlikte ağır ürünleri de depolayabilirsiniz. Depo, sosyal mekanlar, ofis ya da sevkiyat alanlarında sorunsuz şekilde kullanılır. Paslanmaz özelliği sayesinde soğutma odalarında, laboratuvar ve hijyen gereksiniminin yüksek olduğu mutfaklarda da kullanıma uygundur.

İleri teknolojili kaynak demirler kullanılarak üretilen çelik dolap modellerinin çok farklı çeşitleri bulunur. Emniyetli silindirik kilit özelliği sayesinde güvenli kullanım olanağı da sağlar. İhtiyaçlarınıza uygun dolap modelleri ile hayatınızı daha kolay hale getirebilirsiniz. Kolay açılır kanatlı kapı özelliği sayesinde görünümleri de estetik durur. Önü açık sürgülü modellerde kapıyı açmanıza gerek kalmadan içinde bulunan malzemeleri kolayca görebilirsiniz.

KAISER+KRAFT ile yüksek dayanıklılık özelliğe sahip soyunma dolapları ve çelik dolap modellerinin çok farklı renk ve boyut seçeneğine ulaşabilirsiniz. İhtiyacınıza yönelik ürünlerin detaylı özelliklerini incelemek için https://www.kaiserkraft.com.tr/soyunma-dolaplari-ve-modelleri sitesini ziyaret etmeniz yeterli. Evraklarınızı, değerli eşyalarınızı, giysi ya da aletlerinizi kilitlenebilir gözlere koyabilir ve konforlu bir kullanım alanı yaratabilirsiniz.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.