Dolar 32,4643
%-0.07
Euro 34,8355
%-0.39
Altın 2.446,990
%0.44
Bist-100 9.878,00
%1.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu yeniden İzmir'e geliyor

Kılıçdaroğlu yeniden İzmir'e geliyor

Partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iki günlük İzmir ziyaretini Egepostası’na değerlendiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Genel Başkanlarının tramvay açılışı için yeniden İzmir’de olacağını belirtti. Kılıçdaroğlu’nun örgütte kavga, tartışma istemediği şeklindeki açıklamalarına tam destek veren İl Başkanı Deniz Yücel, “Kavga istemiyoruz. Bireysel siyaset istemiyoruz. Bireysel hareket istemiyoruz. Parti içi çekişme, adaylık kavgası vesaireye izin vermeyeceğiz” dedi. Yücel iki günlük ziyareti değerlendirdi

  • Ege Postası
  • 17.04.2018 - 12:20

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu iki gün boyunca İzmir’de ağırlayan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ziyareti Egepostası’na değerlendirdi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını, CHP İzmir Örgütü'nün Kılıçdaroğlu ziyareti ile büyük bir heyecan ve motivasyon kazandığını dile getiren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mayıs ayında da İzmir’de olacağını açıkladı.

MAYIS AYI İÇİNDE İZMİR’DE OLACAK, TARİH HENÜZ NETLEŞMEDİ

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun bu kez tramvayın resmi açılışı için tekrar İzmir’e geleceğini, tarihin henüz netleşmediğini belirten CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Önümüzdeki ay yeniden burada ağırlamayı düşünüyoruz. Tramvay açılışı için. Mayıs ayı içinde. Tarih henüz net değil. Mayıs ayında yine bekliyoruz” bilgisini verdi.

GENEL BAŞKANIMIZIN İZMİR ZİYARETİ BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ, MOTİVASYON VE HEYECAN VERDİ

İl Başkanı Deniz Yücel, “Büyükşehir belediyemizin Tire’de yaptığı stadın açılışını yaptı. Stat konusu zaten yıllardır İzmir’de polemik konusu yapılıyor. Tire’de halka kazandırılan stad UEFA standartlarında, 15 bin kişi kapasiteli. Gerçekten İzmir’e kazandırılan bir değer. Bu bize çok büyük bir gurur ve mutluluk verdi. Üstelik çok da düşük bir bütçeyle yapıldı bu stat. Köy enstitüleriyle ilgili Balçova Belediyemizin bir programına katıldı genel başkanımız. Genel başkanımızın İzmir ziyareti bizi çok mutlu etti. Bir heyecan ve motivasyon verdi İzmir örgütüne” değerlendirmesini yaptı.

O PROGRAM SPONTANE İDİ, ZAMAN KISITLIYDI, O AMAÇLA YAPILAN BİR TOPLANTI DEĞİLDİ ZATEN

CHP Liderinin İzmir ziyaretinin ikinci gününde ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla sürpriz bir şekilde kahvaltıda bir araya gelmesinin ardından bazı belediye başkanlarının kendilerine konuşma hakkı verilmediği şeklindeki eleştirilerini de yanıtlayan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel,

“O program kahvaltı programı. Spontane gelişti. Genel başkanımızın ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla kahvaltıya katılması bizi onore etti. Ama herkesin söz hakkı alıp konuşacağı bir organizasyon değildi zaten. Zaman çok kısıtlıydı. O amaçla yapılan bir toplantı değildi zaten” dedi.

KAVGA, BİREYSEL SİYASET, BİREYSEL HAREKET, ADAYLIK KAVGASI, PARTİ İÇİ ÇEKİŞME İSTEMİYORUZ

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir örgütüne verdiği ‘kavga-tartışma-kişisel ikbal peşinde siyaset’ istemediği, ilçe başkanları ve belediye başkanları arasında tartışma olması durumunda haklı haksız bakmadan iki tarafı da dinlemeyeceği şeklindeki açıklamalarına da destek verdi:

“Kavga istemiyoruz. Bireysel siyaset istemiyoruz. Bireysel hareket istemiyoruz. Parti içi çekişme, adaylık kavgası vesaireye izin vermeyeceğiz. Geçmişte de partimizin başarısına zarar verdi. Bizim tek derdimiz seçim kazanmak. Önce seçim takvimi değişmediği takdirde tek hedefimiz 30 ilçe ve büyükşehir belediyesini kazanmak.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.