Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu ve Yücel'den 30 dakikalık zirve

Kılıçdaroğlu ve Yücel'den 30 dakikalık zirve

İzmir’de düzenlenen 'Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanları Çalıştayı' için kente gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam belediye başkanları yemeği öncesi İl Başkanı Deniz Yücel ile yaklaşık 30 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi. CHP liderinin delege seçimleriyle ilgili uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Kılıçdaroğlu ve Yücel'den 30 dakikalık zirve

  • Ege Postası
  • 22.11.2019 - 09:31

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’de bir dizi programa ve belediye başkanları çalıştayına katılmak üzere dün İzmir’e geldi. CHP lideri ilk olarak Karabağlar Belediyesi’nin yaptırdığı Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu, daha sonra konaklayacağı otele geçti. 

Kılıçdaroğlu burada akşam yemeğini belediye başkanlarıyla birlikte yedi. Yemek öncesi Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’le bir araya geldiği öğrenildi. Kılıçdaroğlu ve Yücel’in yaklaşık 30 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdikleri ve İzmir'i değerlendirdikleri belirtildi. Belediye başkanlarına delege seçimlerine müdahale etmeyin çağrısıyla gündem olan İl Başkanı Yücel’in, Kasım ayı sonunda bitecek sandık mesaisi ilgili CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdiği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun seçimlerin sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi konusunda ve hiç kimsenin örgüt işleyişine müdahale etmemesi uyarılarında bulunduğu aktarıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.