Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'nun vaadi İYİ Partili belediyede de hayata geçti

Kılıçdaroğlu'nun vaadi İYİ Partili belediyede de hayata geçti

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “CHP’li belediyelerde asgari ücret net 2 bin 200 lira olacak” seçim vaadi Millet İttifakı bileşeni İYİ Partili belediyede de hayata geçti. Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, “Tire Belediyesinde uygulanan en düşük ücret 2 bin 200 lira oldu” dedi. Başkan Duran, İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’na desteğinin sonsuz olduğunu belirtirken, “Üzerimize ne düşerse yaparız” diye konuştu. Kılıçdaroğlu'nun vaadi İYİ Partili belediyede de hayata geçti

  • Ege Postası
  • 16.05.2019 - 11:10

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Asgari ücret’ vaadini İYİ Partili Belediye Başkanı Salih Atakan Duran da hayata geçirdi. CHP lideri Kılıçdaroğlu 31 Mart yerel seçimleri sürecinde CHP’li belediyelerde asgari ücret net 2 bin 200 lira olacak” vaadinde bulunmuştu. Seçim sonrası göreve gelen birçok CHP'li belediye başkanı Kılıçdaroğlu'nun vaadini hayata geçirirken, Millet İttikı ortağı, Tire Belediye Başkanı İYİ Partili Salih Atakan Duran da b u vaadi gerçekleştirdi.

Duran, “Tire Belediyesi’nde uygulanan en düşük ücret 2 bin 200 lira oldu. Kılıçdaroğlu’nun vaadi bizim vaddimiz diyerek yapacağımızı söylemiştik. Bu vaadi hayata geçirdik” dedi.

“İSTANBUL İÇİN NE GÖREV DÜŞERSE YAPARIZ”

YSK’nın iptal ve yenileme kararı aldığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini değerlendiren Başkan Duran, “Biz Ekrem İmamoğlu’nu can gönülden destekliyoruz. Çünkü İmamoğlu seçilmiş Belediye Başkanı. Tekrarlanacak seçimde İstanbul halkının gerekli adaleti sağlayacağına inancımız sonsuz. İl başkanlıkları düzeyinde yapılacak programlar dahilinde bize ne görev düşerse, üzerimize düşeni yapmaktan çekinmeyiz elbette ne gerekirse yaparız”  diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.